Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlaşıldı G2 ile NEXUS5'i incelicem ve bakıcam peki İphone 4s bu g2 ve nexus 5 kadar iyi değilmidir. Çoğu arkadaşım İphone 4s de bana övüyorlar, çelişkide kaldım şimdi.
Invoke
Üye
4S iyi değildir. S4 mini hiç iyi değildir. Nexus 5 varken bu ikisine hiç takılma bile.
mamiga78
Üye
Konu Sahibi
Nexus 5'in bu kadar iyi bir telefon olduğunu bilmiyordum. Arkadaşlar kaba taslak Nexus 5'e netten baktım gerçekten yazdığı gibi oyunlarda görüntü kalitesinde ve kamera performansı iyimi kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana ?
Invoke
Üye
Evet, iyi.
mamiga78
Üye
Konu Sahibi
Hımm Peki kulandığın süre içinde hiç bir sorunla karşılaştınmı ? Yada bir şeyinden memnun olmadığın - yanları olarak düşündüğün yerleri varmı. ?
Invoke
Üye
Bataryası biraz düşük, hafıza kartı takılamıyor. İdare ediyoruz. Batarya benim için hiç dert değil zaten ama hafıza kartı olaydı iyiydi. 16gbdan 12.5gb boş alan bize kalan ve idare ediyor. İmzamdaki konudan şarj süreleri ile ilgili sslere bakabilirsin.
Aldığıma hiç pişman değilim. En doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum.
NEXUS
Üye
nexus 5
mamiga78
Üye
Konu Sahibi
Evet baktım benim için batarya önemli gerçekten G2 sanırım iyidir onada bakayım.Fakat nexus'da baya güzel telefon batarya sorun olmaz sanırım.
Invoke
Üye
Benim için olmuyor.
dany92
Üye
Wp ye bulaşma g2 işini görür
MaxiCep NOKİA Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
mamiga78
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler.
serkanfb
Üye
bunların hepsinden en iyisi General Mobile 2 harika bir telefon herkeze tavsiye ederim.
blackaid
Üye
g2 hafıza ve batarya yüksek oyunlarda faydası olur