Telefon Tavsiyesi Sizce Hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

mamiga78

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisini almalıyım ?
Merhaba arkadaşlar ben Onur ,
Yeni bir telefon almaya karar verdim fakat ne alacağımı hala bulamadım sizlerden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Alacağım telefondan beklediğim özelikler:
İyi bir kamera. Oyun oynamak için iyi bir işlemci. Hızlı ve İyi görüntü kalitesine sahip bir telefon
Ve 1,300 TL fiyat limitim var. Sizlerden tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5 işini görür.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
g2

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki G2

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Hız ve kamera= Nokia Lumia. Model olarak da 1320, 925 falan olabilir

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5.

fk555897

fk555897

Üye
Bence Nexus 5.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nexus 5

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Nexus 5

skylinegti

skylinegti

Üye
bende nexus 5 diyorum...

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
nexus 5 yada lg g2 :konus:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 5 .

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Android : Lg G2 (artıları: Batarya ,işlemci,tasarım)
Windows phone : Lumia 1020 (artıları : Kamera,hız,yazılım desteği eksikler : Gelişen mağaza,batarya )

Invoke

Invoke

Üye
Şu hız olayını wplere yazıyorsunuz ya. :ah Nexus alın bakalım, yavaş mı? Yavaş G2'de görmedim bu arada. Ha yavaş olduğunu düşündüğünüz halde işlemciyi artı olarak yazmak da ayrı bir saçmalık. Yani hem hızlı olmayan hem de işlemcisi iyi olan bir cihazın işlemcisi artı mıdır sizce? İleride parça değişimi yaparsanız satarsınız işlemciyi.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, .NeXuS., mamiga78 ve 1 kişi daha

Emre

Üye
Android : Lg G2 (artıları: Batarya ,işlemci,tasarım)
Windows phone : Lumia 1020 (artıları : Kamera,hız,yazılım desteği eksikler : Gelişen mağaza,batarya )
Lumnia değersiz kesinlikle LG G2 iyi bir secim

Son düzenleme:
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Lumnia değersiz kesinlikle LG G2 iyi bir şecim

Değersiz deyip köşeye atmak saçma olur.Lumia 1020 özel bir cihaz.Yazılımsal olarak artısı çok fazla.Kim neyi kullanmak isterse kendisi karar verir önerileri ve kişisel görüş bizimkisi :)

Emre

Üye
Değersiz deyip köşeye atmak saçma olur.Lumia 1020 özel bir cihaz.Yazılımsal olarak artısı çok fazla.Kim neyi kullanmak isterse kendisi karar verir önerileri ve kişisel görüş bizimkisi :)
41mp kameracılar için adam oyun yazmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: mamiga78

mamiga78

Üye
    Konu Sahibi
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Fakat lumia'ları pek sevmiyorum bana göre karışık geliyor , Nexus 5'i hiç incelememiştim bir şekilde onu incelerim tavsiyeniz için teşekkürler . Birde arkadaşlar benim bazı arkladaşlarım bana İphone 4s veya Samsung galaxy s4 mini diyorlar peki alırsam bunlar arasından ne almalıyım. Bunlardan hangisini alırsam memnun kalırım hem performans bakımında hemde kamera ?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Fakat lumia'ları pek sevmiyorum bana göre karışık geliyor , Nexus 5'i hiç incelememiştim bir şekilde onu incelerim tavsiyeniz için teşekkürler . Birde arkadaşlar benim bazı arkladaşlarım bana İphone 4s veya Samsung galaxy s4 mini diyorlar peki alırsam bunlar arasından ne almalıyım. Bunlardan hangisini alırsam memnun kalırım hem performans bakımında hemde kamera ?

S4 mini alma.mini olan telefonlarda z1compact dışında bişey alma.g2 al keyfini sür Lumia sevmiyorsan :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt