Gm 4g daha iyi fakat sorunları varmış öyle diyorlar. Bilemedim açıkçası
Samsung Kesinlikle Alma Derim...
Nedenini açıklayabilirmisin ?
Muhtemelen ekranın kirli olmasındandırBabamda Note 4 Var. Geçen Gün Önemli Bir Telefon Geldi Cevap Veremedi. Nedeni Dokunmatik Dondu ve Bir Türlü Düzelmedi. Çareyi Bataryayı Çıkarmakta Bulduk...
5-6 Ay Önce Galaxy S5 Kullanıyordum. Parmak İzi Kilidi Vardı. Ve Parola Tabi ki. Parmak İzimi Okumadı ve Şifrem Doğru Olduğu Halde Giremedim. Her Yolu Denedim ve En Son Format Atmak Zorunda Kaldım.
Anlayacağın Parana Yazık...
Grand prime ın ekranı TFTolduğu için hem soluk hem parlak ve acıları berbat
Eğer farklı model tercihin yok bu ikisi arasında GM 4G yi öneririm
Muhtemelen ekranın kirli olmasındandır
Eğer kilitleyip tekrar kilidi acarsan dokunmatik anında geri gelir
Tabi donanımsal bi problem de olabilir her ürün aynı kalitede değil sonuçta teknoloji şans işi.Bu Kadar da Tesadüf Olamaz Kardeşim. Her İki Telefon da Samsung Marka ve Böyle Takılma Mevcut. Ayrıca Ekranın Kirli Olması İle Ne Alakası Var Ya =) Dikkat Edersen Bir Türlü Düzelmedi Diyorum...
Tabi donanımsal bi problem de olabilir her ürün aynı kalitede değil sonuçta teknoloji şans işi.
Eğer kirli ise sanki 1 parmak ekrana sürekli düşünüyormuş gibi basıyor ve diğer parmaklara engel oluyor
İsterseniz bi yer 1 parmağınızla dokunun sonra kullanmaya çalışın bazı ekranlarda telefon hiç bi şekilde kullanamazsınız
Eğer sorun kronikse Garantiye falan verin
Dokunmatik sorunu bende yok. Ama var diyen kullanicilar var. Ses sorunu mevcut bende karşiya ses gitmiyor. Halan sorunun cozumu mevcut degil. Acilsn duzeltilmesi gerekiyor .Güncellemeyi hemen kesiyor haklısın da gm 4g aldığım zamanda özellikle ekranın sağında olan dokunmatik sorunu bende de çıkar diye korkuyorum
sorunlu cihaz almaktansa başka cihaz almanızı öneririm gm teknik servis telpa olması lazım telpa pek iyi degil gm 2 aşırı ısınıyordu arkadaş gönderdi yazılım yüklemişler göndermişler cihaz aynı ısınıyor gm haric başka cihaz alabilirsinizŞimdi ben telefonu aldığımda sorun çıksa garantiye gönderdiğimde hatalarını kabul edip telefonu yapıp gönderirlermi acaba çünkü bir kere telefon alcam uzun süre alamam o yüzden çekiniyorum sıkıntı çıkar diye