Telefon Tavsiyesi Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi ?
1-)Samsung Galaxy Grand Prime
2-)General Mobile 4G

Sizlere danışmak istedim siz olsanız hangisini alırdınız ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Gm 4g daha iyi fakat sorunları varmış öyle diyorlar. Bilemedim açıkçası

Emre

Üye
GM 4G.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
GM 4G

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Samsung Kesinlikle Alma Derim...

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Dandik surekli telefon yapiyor guncellemeyi cok cabuk kesoyor

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi hemen kesiyor haklısın da gm 4g aldığım zamanda özellikle ekranın sağında olan dokunmatik sorunu bende de çıkar diye korkuyorum

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tanidiktan veyada kesinlikle buyuk magazalardan garantiyle alman lazim

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Büyük bi ihtimalle teknosa dan alıcam telefonun kendi garantisi yetmezmi sonuçta telefon ayıplı ürün olmuş olacak sorun çıkarsa

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Nedenini açıklayabilirmisin ?

Babamda Note 4 Var. Geçen Gün Önemli Bir Telefon Geldi Cevap Veremedi. Nedeni Dokunmatik Dondu ve Bir Türlü Düzelmedi. Çareyi Bataryayı Çıkarmakta Bulduk...

5-6 Ay Önce Galaxy S5 Kullanıyordum. Parmak İzi Kilidi Vardı. Ve Parola Tabi ki. Parmak İzimi Okumadı ve Şifrem Doğru Olduğu Halde Giremedim. Her Yolu Denedim ve En Son Format Atmak Zorunda Kaldım.

Anlayacağın Parana Yazık...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Grand prime ın ekranı TFT :kotu: olduğu için hem soluk hem parlak ve acıları berbat
Eğer farklı model tercihin yok bu ikisi arasında GM 4G yi öneririm
Babamda Note 4 Var. Geçen Gün Önemli Bir Telefon Geldi Cevap Veremedi. Nedeni Dokunmatik Dondu ve Bir Türlü Düzelmedi. Çareyi Bataryayı Çıkarmakta Bulduk...

5-6 Ay Önce Galaxy S5 Kullanıyordum. Parmak İzi Kilidi Vardı. Ve Parola Tabi ki. Parmak İzimi Okumadı ve Şifrem Doğru Olduğu Halde Giremedim. Her Yolu Denedim ve En Son Format Atmak Zorunda Kaldım.

Anlayacağın Parana Yazık...
Muhtemelen ekranın kirli olmasındandır
Eğer kilitleyip tekrar kilidi acarsan dokunmatik anında geri gelir

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Grand prime ın ekranı TFT :kotu: olduğu için hem soluk hem parlak ve acıları berbat
Eğer farklı model tercihin yok bu ikisi arasında GM 4G yi öneririm

Muhtemelen ekranın kirli olmasındandır
Eğer kilitleyip tekrar kilidi acarsan dokunmatik anında geri gelir

Bu Kadar da Tesadüf Olamaz Kardeşim. Her İki Telefon da Samsung Marka ve Böyle Takılma Mevcut. Ayrıca Ekranın Kirli Olması İle Ne Alakası Var Ya =) Dikkat Edersen Bir Türlü Düzelmedi Diyorum...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu Kadar da Tesadüf Olamaz Kardeşim. Her İki Telefon da Samsung Marka ve Böyle Takılma Mevcut. Ayrıca Ekranın Kirli Olması İle Ne Alakası Var Ya =) Dikkat Edersen Bir Türlü Düzelmedi Diyorum...
Tabi donanımsal bi problem de olabilir her ürün aynı kalitede değil sonuçta teknoloji şans işi.

Eğer kirli ise sanki 1 parmak ekrana sürekli düşünüyormuş gibi basıyor ve diğer parmaklara engel oluyor
İsterseniz bi yer 1 parmağınızla dokunun sonra kullanmaya çalışın bazı ekranlarda telefon hiç bi şekilde kullanamazsınız
Eğer sorun kronikse Garantiye falan verin

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Tabi donanımsal bi problem de olabilir her ürün aynı kalitede değil sonuçta teknoloji şans işi.

Eğer kirli ise sanki 1 parmak ekrana sürekli düşünüyormuş gibi basıyor ve diğer parmaklara engel oluyor
İsterseniz bi yer 1 parmağınızla dokunun sonra kullanmaya çalışın bazı ekranlarda telefon hiç bi şekilde kullanamazsınız
Eğer sorun kronikse Garantiye falan verin

S5 için mi söylüyorsunuz bunları

Rygebin

Rygebin

Üye
Güncellemeyi hemen kesiyor haklısın da gm 4g aldığım zamanda özellikle ekranın sağında olan dokunmatik sorunu bende de çıkar diye korkuyorum
Dokunmatik sorunu bende yok. Ama var diyen kullanicilar var. Ses sorunu mevcut bende karşiya ses gitmiyor. Halan sorunun cozumu mevcut degil. Acilsn duzeltilmesi gerekiyor .

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben telefonu aldığımda sorun çıksa garantiye gönderdiğimde hatalarını kabul edip telefonu yapıp gönderirlermi acaba çünkü bir kere telefon alcam uzun süre alamam o yüzden çekiniyorum sıkıntı çıkar diye

yeumyang

yeumyang

Moderator
Şimdi ben telefonu aldığımda sorun çıksa garantiye gönderdiğimde hatalarını kabul edip telefonu yapıp gönderirlermi acaba çünkü bir kere telefon alcam uzun süre alamam o yüzden çekiniyorum sıkıntı çıkar diye
sorunlu cihaz almaktansa başka cihaz almanızı öneririm gm teknik servis telpa olması lazım telpa pek iyi degil gm 2 aşırı ısınıyordu arkadaş gönderdi yazılım yüklemişler göndermişler cihaz aynı ısınıyor gm haric başka cihaz alabilirsiniz

byAndroid

byAndroid

Üye
Grand prime yerine galaxy e5 e bakar mısın

Takipçi Satın Al

Üst Alt