Sizce Hangisi ?

Konu Sahibi
Sizce Hangisi ?
Beyler , Cuma günü maçım var. Uzun süredir futbolla ilgilenmiyorum. Ayakkabı almayı düşünüyorum. Bu ayakkabı hoşuma gitti. Eğer alırsam yanlarına da isim yazdıracağım , böyle bir seçenek de var sitede. Sizce nasıl ayakkabı ?
Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. Önerilerinizi kesinlikle dikkate alacağım , önerdiğiniz ayakkabıyı da alabilirim.

Adidas :
Adidas F5 Trx Tf Erkek Halı Saha Ayakkabısı G65446 :
Nike Bomba II :

Son düzenleme:

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Nike'ı alıp yanına Ronaldo yazdırabilirsin

Tepkiler: Furkan Emekli
    Konu Sahibi
Yani bu mu ?

Yoksa bu mu ?

Adidas alabilirsem ayakkabının yanına yazı yazdırabilirim ama Nike ayakkabıyı farklı bir yerden alacağım için öyle bir imkânım yok.

Baydırman

Moderator
adidas güzel. rengini beğendiysen al derim

Konu Sahibi
adidas güzel. rengini beğendiysen al derim
Korayspor'un İstanbul'da mağazası var mı bilmiyorum. Çünkü bunlarda herhangi birisini alsam bile Perşembe günü bana ulaşması lazım. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Tepkiler: Baydırman

Baydırman

Moderator
Korayspor'un İstanbul'da mağazası var mı bilmiyorum. Çünkü bunlarda herhangi birisini alsam bile Perşembe günü bana ulaşması lazım. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yok diye biliyorum. acil kargo ile halledilir bence.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu renkte giyen adama 7/24 faul yaparım

Revengeful

Emekli Yönetici
Sevmiyorum pembeyi uyuz olurum. Giyen kişiye karşı sıkıntım yok o renge karşı sıkıntım var. Kızlarda bile pembeyi sevmem. Abi ne saçma bir renktir o ya.

0MG90

Üye
Ben Nike'ı beğendim

Konu Sahibi
Sevmiyorum pembeyi uyuz olurum. Giyen kişiye karşı sıkıntım yok o renge karşı sıkıntım var. Kızlarda bile pembeyi sevmem. Abi ne saçma bir renktir o ya.
Bana güzel geliyor En sevdiğim renk mavi , siyah , pembe. Hatta tişörtüm ve gömleğim var o da pembe. Rengi boşverelim de sence hangi ayakkabı daha güzev görünüyor ? Yorumunu bekliyorum.
Ben Nike'ı beğendim
Kafam çok karıştı. Bi Nike'ı beğeniyorum bi de Adidas'ı. Fakirliğin gözü kör olsun. Para olsa da ikisini de alsak.

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
Telefon ihtiyacın yoksa alıver gitsin N11'de indirim oluyor genelde, kaçırma o fırsatları

Revengeful

Emekli Yönetici
Sadeliği sevdiğim için pembe olanın görünümü daha iyi bence

Baydırman

Moderator
bir alex değil tabi

Adidasın beyaz olanı var bende 1 buçuk senedir kullanıyorum.