Sizce hangisi ?.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi ?.
LG optimus l9,
LG optimus 4x,
LG optimus vu,
Samsung galaxy s3,
Nokia lumia 920,
BU TELEFONLARDAN HANGİSİNİ ALMAMI ÖNERİRSİNİZ?

Kerim.

Kerim.

Üye
S3 tabiki

samikayaa

samikayaa

Üye
bekle xperia zl veya z al bunları alma huawei ascend de olabilir

skywalker06

skywalker06

Üye
s3 al derim android istiyorsan yada lumia 920 aslında güzel telefonda uygulama mağazası anroid kadar gelişmiş değil ama

furkey

Üye
sorduğun soruya soru demiyor ve tabii ki s3 diyorum :) Biraz daha bekle şunu al bunu al diyenlere takma eğer onu beklersen bunu beklersen telefon alamazsın benden demesi :)

caglar b

caglar b

Üye
l920 alabilecek bütçen varsa note2 yoksa s3

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler galaxy s3 almaya karar verdim.

skywalker06

skywalker06

Üye
Bide Lg Nexus alabilirsin s3 alacağın paraya turkcell 1400tlye satıyor bi incele derim bence çok kaliteli telefon yapmış lg

blacktalon

blacktalon

Üye
bence hic lg bulasma ve 1400tl bence pahali nexus icin ben 1000tl civari bekliyordum

• Beğen
Tepkiler: Rookie66 ve TheMadness
dgrszz

dgrszz

Üye
bence s3 alma ama ne alırsan al cunku hafıza kısıtlı sıkıntı çıkartıyor sony z al ps oyunlarını direct oynayabılıyorsun ps store cıktı onun ıcın kardesım muthıs bır cıhaz

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
NovaThor

NovaThor

Üye
Lglere bulasma derim ben onun gibi servis gormedim :banghead: digerlerini arastir onlara bak derim.. S3 olabilir ama onu alacagina note 2 alirdim ben senin yerinde olsam :screwy:

lordufuk

lordufuk

Üye
s3 al bende lg nexus4 alıcaktım geçen pazar gittik berbat tasarım çok kötü ayrıca o sanal tuşlar berbat oyn oynanmıyor bence s3 al gri aldım :) çok güzel ayrıca bence bi samsung bayisinden al alacaksan

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
bence s3 alma ama ne alırsan al cunku hafıza kısıtlı sıkıntı çıkartıyor sony z al ps oyunlarını direct oynayabılıyorsun ps store cıktı onun ıcın kardesım muthıs bır cıhaz

XPeria Z çıkmadı ama ?

alical33

alical33

Üye
bence 920 al s3 artık herkesin elinde zaten 920 deki stabilitede s3de yok kimse aksini idda etmesin 1 2 ay sonra sıfırlamassan kasma donma başlıyor kullandım çünki ordan biliyorum not: sadece 3 5 tane küçük oyu ve mx player gibi basit programlar vardı

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
bence 920 al s3 artık herkesin elinde zaten 920 deki stabilitede s3de yok kimse aksini idda etmesin 1 2 ay sonra sıfırlamassan kasma donma başlıyor kullandım çünki ordan biliyorum not: sadece 3 5 tane küçük oyu ve mx player gibi basit programlar vardı

Xperia Z ile Lumia 920 arasında kaldım ama xperia z biraz fazla pahalı olacakmış heralde ama lumianında uygulama sayısının azlığı endişe ediyor,nokia mwc de daha iyi bir telefon tanıtırsa tanıtacağı telefonu almayı düşündüm bekleyişteyim. :)

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Martta çıkacak. 2000lira olacak heralde :/

Kararsız kaldım lumia ile z arasında 2 android telefon kullandım sıkılıyor insan bir süre sonra :/ lumianın arayüzü etkileyici ve sade :)

hasanistan

hasanistan

Üye
bende ion var xperia ion ve ps kolu aldım bir tane çalıştırmadığı oyun yok telefonun hdmı girişi var ve oyun koluyla kesintisiz keyif alıyorum hele ki sony lcd varsa sadece kumandayı telefona dokundurun ekran lcd ye geçiyor baya kulanışlı
sadece şarj sıkıntım var ama herşeyine değer bu telefıon :)

- - - Eklendi - - -

Kararsız kaldım lumia ile z arasında 2 android telefon kullandım sıkılıyor insan bir süre sonra :/ lumianın arayüzü etkileyici ve sade :)
lumia da aradığını bulamassın lumia nın market i ham oyun ve uygulamadan mahrum en az 6-7 aya o market düzelir bu süre içinde sen daha çok sıkılırsın bence :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
xperia z çok güzel bi telefona benziyor bekliceksen onu al yoksa S3 bence piyasanın en iyisi...

furkey

Üye

ben de bekliyordum ne zaman bir nokia fanı gelecek diye ahanda geldi :)

Senin kullandığın s3 te sıkıntı var galiba çünkü senin yaptığından kat kat fazlasını yaptım telefona (inan bana 10-15 kat fazladır) hiç bişi olmadı.

- - - Eklendi - - -

Xperia Z ile Lumia 920 arasında kaldım ama xperia z biraz fazla pahalı olacakmış heralde ama lumianında uygulama sayısının azlığı endişe ediyor,nokia mwc de daha iyi bir telefon tanıtırsa tanıtacağı telefonu almayı düşündüm bekleyişteyim. :)

xperia z 2000 seviyesinde bekliyorum ben bence değer o telefona :) Lumia 920 gerçekten çok güzel telefon ama insanın sıkılma olayı da var. Bir android cihazda sınırsız özgürsün istediğini yapıp bambaşka bir telefon elde edebilirsin ama lumia da o olay yok :) Aynı zamanda uygulama mağazası fena değil diyorlar ama oyun olarak berbatmış ve herşey ücretliymiş sanırım mağazada :) Kısacası windows phone un biraz daha pişmesi gerek. En azından jailbreak gibi birşeyi olması gerek ki tercih edilsin. Yoksa o mağazayla zor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt