Sizce hangisi ?.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkey

Üye
bence 920 al s3 artık herkesin elinde zaten 920 deki stabilitede s3de yok kimse aksini idda etmesin 1 2 ay sonra sıfırlamassan kasma donma başlıyor kullandım çünki ordan biliyorum not: sadece 3 5 tane küçük oyu ve mx player gibi basit programlar vardı

ben de bekliyordum ne zaman bir nokia fanı gelecek diye ahanda geldi :)

Senin kullandığın s3 te sıkıntı var galiba çünkü senin yaptığından kat kat fazlasını yaptım telefona (inan bana 10-15 kat fazladır) hiç bişi olmadı.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
ben de bekliyordum ne zaman bir nokia fanı gelecek diye ahanda geldi :)

Senin kullandığın s3 te sıkıntı var galiba çünkü senin yaptığından kat kat fazlasını yaptım telefona (inan bana 10-15 kat fazladır) hiç bişi olmadı.

- - - Eklendi - - -

xperia z 2000 seviyesinde bekliyorum ben bence değer o telefona :) Lumia 920 gerçekten çok güzel telefon ama insanın sıkılma olayı da var. Bir android cihazda sınırsız özgürsün istediğini yapıp bambaşka bir telefon elde edebilirsin ama lumia da o olay yok :) Aynı zamanda uygulama mağazası fena değil diyorlar ama oyun olarak berbatmış ve herşey ücretliymiş sanırım mağazada :) Kısacası windows phone un biraz daha pişmesi gerek. En azından jailbreak gibi birşeyi olması gerek ki tercih edilsin. Yoksa o mağazayla zor :)

Haklısın ama android dende sıkılıyor insan aynı arayüzü kullana kullana,xperia z yi bekliyorum ben :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Bence xperia z yi bekleme sen baya pahalı giriş yaptı 1999 tlcik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt