Sizce Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia telefon alacaksan sence hangisi

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Fiyatına göre değişir ama Lumia 920.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim tercihim Lumia 920. Ama fiyat performans dersen lumia 620 tercihim olur.

Süleyman

Süleyman

Üye
Yaptığın Anket için konuşuyorum.

Nokia C6
gerçekten çok sorunu bir telefon. CFW siz kullanmak bir ölüm. En basit ve önemli sorunlardan biri ram sorunu

Nokia 5230 Eğer telefondan fazla bir beklentin yoksa bu telefon ideal. Ama wifi, 3g yok.

Nokia 5250 Tasarımı X6 az da olsa benziyor. Fakat sadece bu yönündende bu telefon tercih edilmez diye düşünüyorum. Wifi, 3g yok.

Nokia C5-03 En basit ve göze çarpan bir hatası dokunmatik çok kötü. Bunu güncelleştirmelerle iyileştirdiler mi bilmiyorum.

Nokia 5800 Telefonumdan çok memnunum. Nokia nın ilk dokunmatik telefonu olmasına rağmen fiyatına nazaran çok iyi özelliklere sahip.

- - - Eklendi - - -

Ama yeni telefon alacaklar bunlara bakmasın bile :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen öyle Süleyman açıklama iyi olmuş bu saatten sonra bu aletler alınmaz.

m.f.y

Üye
Bu cihazların ömrü bitti para harcamaya değmez

pissed26

pissed26

Üye
bahsi bile geçmemiş ama 701i deneyin derim symbian için biçilmiş kaftan çok stabil

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
evet 701 bencede çok güzel bir telefon tercih edilebilir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu saatten sonra alınmaz derken şöyle izah edeyim

Beyler şimdi Nokia wp işletim sistemli orta segmentli telefon üretiyor ve bunlar Symbian cihazlarla aynı fiyat ama çok daha iyi. Yani diyeceğim hem symbian'dan da destek çekilmişken Wp almak daha akıl kârı bir iş olur. O yüzden Symbian alınmaz dedim.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bende önemli olan boyutun küçük olması şu an 5230 kullanıyorum bir sonraki alacağım telefon nokia 700 olur

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bence hiçbiri..
Hepsi de :kotu:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
evet yeni nesil telefonlara bakarsak elbette bunlara telefon denmez tarihi eser. Ama bu telefonları tercih edenlerin maddi durumu az çok telefonlardan belli yani kimse yanlış anlamasın beni ama öyle ben şuan C5-03 kullanıyorsam keyfimden değil cebimde para olsa gider iphone alırım öyle yani :) o yüzden bi yerde maddi gerçekler bi yerde nokia'dan vazgeçemeyenler alıyor . Alacaklar biraz daha beklerse wp fiyatları düşer onlar alınabilir.

pissed26

pissed26

Üye
evet yeni nesil telefonlara bakarsak elbette bunlara telefon denmez tarihi eser. Ama bu telefonları tercih edenlerin maddi durumu az çok telefonlardan belli yani kimse yanlış anlamasın beni ama öyle ben şuan C5-03 kullanıyorsam keyfimden değil cebimde para olsa gider iphone alırım öyle yani :) o yüzden bi yerde maddi gerçekler bi yerde nokia'dan vazgeçemeyenler alıyor . Alacaklar biraz daha beklerse wp fiyatları düşer onlar alınabilir.

kesinlikle katılıyorum lumiaların fiyatı ortada bende bu saatten sonra symbian almam ama almayı düşünenler için 701 en ideali 2 sene çok rahat yaşatır kullancısını

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zaman Nokia'nın Fiyat Performans ürünü 603 alın.

pissed26

pissed26

Üye
kardeşim bildiğim kadarıyla 603 arka kamera flaşı yok ayrıca 3g görüntülu konuşma desteklemiyo diye biliyorum hatam varsa düzeltin :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Orası öyle 512 mb Ram ve 1.0 Ghz işlemcisi Onu Fp ürünü yapıyor.

pissed26

pissed26

Üye
701de aynı donanıma sahip ama diğer artıları daha fazla:)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ama biri 400 küsür lira birisi 700 küsür lira. O yüzden 603 Fp ürünü oluyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hiçbirini almam 603 alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...