Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi?
Arkadaşlar max 800 taş çatlasa 900 tlye önerilerinizi bekliyorum.Uygulama yüklenebilirliği açısından zengin, iyi bir kamerası olan(fotoğraf makinesi al demeyin lütfen zaten var ama fazla taşınabilir değil) güzel tasarıma sahip, hd video çeken(minimum 720p) gerektiğinde film izleyebileceğim ele oturan ve şarjı da mümkün olduğu kadar uzun giden dokunmatik ekranlı telefon önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Arkadaşlar bir konumda bu soruyu yöneltmiştim ve karşıma çeşitli cep telefonu seçenekleri geldi sizce bu kriterlere göre hangisi en uygun?Veya sizinde önerileriniz varmı?Telefonu Eylül ayı gibi alacağım:hmmmNokia C/ değil Nokia C7 olacak:)

nonamex

Üye
LG Optimus Black uygulama ve oyun acisindan zengin, guzel bir tasarima sahip ama basik video cekme sorunu var.(Duzeltildi ama duzeltilen rom henuz turkiye icin cikmadi). Kamerasi yeterli seviyede. Nova display ile ekran gayet canli, rahat film izlersiniz 4 inch ekran.

Wave2 icin, Bada platformu oyun ve uygulama konusunda cok kotu, ayrica cok kaba bir telefon hosuma gitmedi benim. Kamerasi iyi denebilecek bir seviyede..

N8, Oyun ve uygulama acisindan sikintili ama wave2'ye gore daha iyi durumda. 3.5 inch ekran, film izlemek icin yeterli denebilir. Tasarimi iyi . 12 mp kamera ve lensi ile kamera krali. Tum tatilimi N8 ile gecirdim bir kere bile tuh be keske foto makinesi alsaydim demedim.Onunda sorunu ozellikle gece video cekerken bazi acilardan gelen isik yansiyor, sis gibi bir goruntu olusuyor. (N8 parlama diye aratirsaniz youtube'da anlarsiniz.

C7, isletim sistemi N8'le ayni, tasarimi denebilir. Kamerasi 8 mp ama AF yok, fotograflari biraz kotu ama videolari o kadar kotu gelmedi bana..

Ek olarak C7 ve N8 de kullanilan islemci zayif, o yuzden 2 telefonda wave2 ve Optimus Black'e gore yavas calisiyorlar (C7 - N8 680 mhz arm11 islemci, Wave2 - Optimus Black 1 ghz cortex a8 islemci)

(N8 ve Optimus Black kullaniyorum)

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Değerlendirmen için sağol kardeşim başka değerlendirme ve öneriler bekliyorum:)

'Patron

'Patron

Üye
Yanlışlıkla c7 ye verdım. Oyum n8e

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
diğerlerine artı olarak uygulama zengin diyorsun: lg optimus black :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Listede geleceği olan tek telefon görüyorum oda optimus black, bence o listeye eklemen bile hata olmuş wawe2'yle bir tutamazsın optimus black'i bi kere işletim sistemleri uyuşmuyor Android 2.2 froyo var black'te ve güncellemeside olucak. Bende önümüzdeki günlerde almayı planlıyorum black, fiyatına göre oldukça iyi ve kaliteli bi smartphone diye düşünüyorum. Uygulama ve oyun yokluğuda yaşamayız buda benim için önemli olan etkenlerden birisi zaten :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
her şekilde n8 derim ben

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
n8 ve ooitmus black ve Samsung Wave 2 8530 arası kaldım:) birde sony ericsonlar var biraz daha bütçe koyup neo veya arc da alabilirim hangisi sizce en iyi seçim?(max 1000 tl)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus black kardeşim pişman olmassın özellikle ekran kalitesi süper :yuru

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Listeden N8 ve Optimus Black ama üstüne ekleme şansın varsa Xperia ARC alabilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt