en stabil belle olamaz en stabil olan ios bu tartışma götürmez
enolaguy Üye MaxipmaN' Alıntı: en stabil belle olamaz Genişletmek için tıkla ... en stabil olan ios bu tartışma götürmez
MaxipmaN' Alıntı: en stabil belle olamaz Genişletmek için tıkla ... en stabil olan ios bu tartışma götürmez
maxirabit Üye görüyorum,görüyorum bu konu kapanacak ios>android>symbian>meego>w.m.>bada>blcakberry os.
papakudioflu Emekli Yönetici MrCommanDTr' Alıntı: MeeGo 1.2 Harmattan. Genişletmek için tıkla ... 1.3 cikmamis miydi
MrCommanDTr Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: 1.3 cikmamis miydi Genişletmek için tıkla ... 1.2 meego sürümünü kodu abi. pr 1.3 başka.
papakudioflu' Alıntı: 1.3 cikmamis miydi Genişletmek için tıkla ... 1.2 meego sürümünü kodu abi. pr 1.3 başka.
PriZm Üye bu konu kapanır.belli bir objektif yok.en iyisi hangisidir derseniz hepsinin birbirinden iyi özellikleri var.
bu konu kapanır.belli bir objektif yok.en iyisi hangisidir derseniz hepsinin birbirinden iyi özellikleri var.
avcitalip Üye maxirabit' Alıntı: görüyorum,görüyorum bu konu kapanacak ios>android>symbian>meego>w.m.>bada>blcakberry os. Genişletmek için tıkla ... ,konu kapanmamış üstelik hortlamış
maxirabit' Alıntı: görüyorum,görüyorum bu konu kapanacak ios>android>symbian>meego>w.m.>bada>blcakberry os. Genişletmek için tıkla ... ,konu kapanmamış üstelik hortlamış