Sizce Hangisi? --> Android-IOS-Symbian Belle-MeeGo

Sponsorlu Bağlantılar

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Symbian 6600 ve N70 ayrıca ikisindede windows mobile yükledim .

Clavata.TR

Üye
Windows

amcalu1

amcalu1

Üye
Wp,android

___kaptan___

___kaptan___

Üye
5 yıldır Nokia dışında bir cihaz kullanmadım S60v3 ve de Symbian ^3 Belle platformlarında yer aldım, şuan da Belle kullanıyorum, kolay, rahat, zorlayıcı yanı yok, oyun uygulama gibi sorunu var o kadar(şahsi fikrim)

Android: 9aya yakındır aklımı almıyor desem yalan olur, bi telefon çıkartıyorlar özelliklerini saydıkları zaman ''vay be diyorum'' hiç kullanmadığım bi marka modeli, ve işletim sistemi, virüs vb güvenlik sorunu sıkıntısı olduğunu biliyorum ne derece bilemem!

İos: zaten ayrı bi dünya, hiç kullanmadım bilemem, ama adam hizmet satıyor, yani diyeceğim şu ki ios'a dair, adam sistemi yapıyor ki o sistemle sen aklının almadığı pcdeki oyunu cepte oynuyosn, yaptığı hizmet ve o hizmete sen binlerce tl ödüyosun hak ediyor mu ediyordur elbet(tartışmaya neden olmak istemem)

MeeGo: hiç kullanmadım, bi ara N9 alıp meego'yu tatmak istedim nasip olmadı, şuan için Symbian ^3 Belle ile yoluma devam edip ilerleyen zamanlarda, marka'dan şaşmayıp sistem değiştirerek başka bi platforma geçmeyi düşünüyorum...
(şahsi fikirlerimi belirttim yanlış anlaşılmak istemem)

- - - Eklendi - - -

Symbian 6600 ve N70 ayrıca ikisindede windows mobile yükledim .

bildiğimiz 6600-N70'e ''windows mobile'' yükledim mi dediniz bana mı öyle geldi??? Yüklediğiniz tema veya emülatör vb bişey olmasın?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Bence ios ama zamanla wp lider olabilir

Lenneth

Üye
iOs ve Android

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Eğer uygulama ve oyun önemliyse ios ve android... Stabilite önemliyse ios ve wp... Yok ben telefonunu altını üstüne getiririm diyorsan android... Ben sade bi kullanıcıyım... Basit arayüzü isterm dersen s^3... Wp nin marketi 100000 uygulamayı geçti... Onu da belirtmek isterim... Hızlı gelişen bi sistem ve market

Symbianize

Symbianize

Üye
Bu dunyaya apple zihniyeti oturdu kolay kolay inmez ben cok isterimki pcde oldugu gibi teldede window de olsun

phasan

phasan

Üye
İos

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kişiselleştirilebilir yönünden Android diğer yönlerden iOS.

Kerim.

Kerim.

Üye
Android

Lenneth

Üye
Bu dunyaya apple zihniyeti oturdu kolay kolay inmez ben cok isterimki pcde oldugu gibi teldede window de olsun

Sanki bilgisayardaki windows cok matah bir sistem.

Bir sure macbook kullaninca windows'lu makinalara elini suresi gelmiyor insanin.

Apple urunlerine hava atmak icin aliyorlar yeaaa zihniyetiyle bakmayin, faydalanin derim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Böyle konularda hep tartışma çıkıyor.Keşke açmasaydınız.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
saruman_me

saruman_me

Üye
android

CasuS_87

CasuS_87

Üye
hız, uygulama, oyun keyfi gibi şeyler istiyosan ios iyidir :) Ama bu seçimler birazda ihtiyaca bağlı :)

phasan

phasan

Üye
İos

thuglife

thuglife

Üye
Çok kolay iner,nokia'da zamanında liderdi ama şimdi zarar açıklıyor o yüzden apple inmez gibi söylemler afaki.

- - - Eklendi - - -

Bu arada hala anlamış değilim telefonda oyun oynanmazz.. oyun istiyorsan açacaksın pc veya konsolu onlarda oynayacaksın,oyun için telefon seçilmez.

- - - Eklendi - - -

Sanki bilgisayardaki windows cok matah bir sistem.

Bir sure macbook kullaninca windows'lu makinalara elini suresi gelmiyor insanin.

Apple urunlerine hava atmak icin aliyorlar yeaaa zihniyetiyle bakmayin, faydalanin derim.

kardeş sende ısırılmış elma fanısın anlaşılan (sırf kendi telefonun iphone 4s diye) o halde dünyadaki bilgisayarların %85 i windows kullanıyor sende bu sistemi terket ve mac işletim sistemi kullan, ama kullanmayacağını adım gibi biliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mac işletim sistemine Call of duty yükleniyor mu?

enolaguy

Üye
Bunun tek bir cevabi olamaz

Şu an gelişime en açık olan sistem android bunu kimse inkar edemez

ama ayni android işletim sistemi olarak programlarinin fazla olmasının haricinde kullaniciya Belle den fazla birsey sunabiliyormu. Hayir
diğer taraftan android programlari ios tan az olsada, bu işletim sistemi olarak ios tan fazla özellige sahip olmasini degistiriyormu. Hayir
peki bunlar ios un belle ve android in her ikisinden de çok daha kararlı çalışan bir ara yüze sahip olduğu gerçeğini değiştiriyormu. Hayır

60 yaşındaki bir adam Amaci sadece telefon ile görüşmekse Android gibi bir karmaşayı ne yapsın ? İphone veya Belle yi tercih eder
10 yaşında amacı sadece oyun oynamak olan çocuk için en iyisi ios tur
20 yaşındaki işin derinlemesine inen bir genç için kasılmaları takılmalarıda olsa kurcalanacak çok şey olduğu için Android iyidir
Oyun oynamayacak, ofis ve dosyalama programları ile navigasyonu kullanip cok iyi bir rehber özelliği isteyenler için ise tercih belle olacaktir

Kisacasi en iyisi diye birşey yoktur

MaxipmaN

Üye
en stabil belle olamaz

Üst Alt