5 yıldır Nokia dışında bir cihaz kullanmadım S60v3 ve de Symbian ^3 Belle platformlarında yer aldım, şuan da Belle kullanıyorum, kolay, rahat, zorlayıcı yanı yok, oyun uygulama gibi sorunu var o kadar(şahsi fikrim)
Android: 9aya yakındır aklımı almıyor desem yalan olur, bi telefon çıkartıyorlar özelliklerini saydıkları zaman ''vay be diyorum'' hiç kullanmadığım bi marka modeli, ve işletim sistemi, virüs vb güvenlik sorunu sıkıntısı olduğunu biliyorum ne derece bilemem!
İos: zaten ayrı bi dünya, hiç kullanmadım bilemem, ama adam hizmet satıyor, yani diyeceğim şu ki ios'a dair, adam sistemi yapıyor ki o sistemle sen aklının almadığı pcdeki oyunu cepte oynuyosn, yaptığı hizmet ve o hizmete sen binlerce tl ödüyosun hak ediyor mu ediyordur elbet(tartışmaya neden olmak istemem)
MeeGo: hiç kullanmadım, bi ara N9 alıp meego'yu tatmak istedim nasip olmadı, şuan için Symbian ^3 Belle ile yoluma devam edip ilerleyen zamanlarda, marka'dan şaşmayıp sistem değiştirerek başka bi platforma geçmeyi düşünüyorum...
(şahsi fikirlerimi belirttim yanlış anlaşılmak istemem)
- - - Eklendi - - -
Symbian 6600 ve N70 ayrıca ikisindede windows mobile yükledim .
bildiğimiz 6600-N70'e ''windows mobile'' yükledim mi dediniz bana mı öyle geldi??? Yüklediğiniz tema veya emülatör vb bişey olmasın?