Sizce hangi telefonu alıyım :(

Sponsorlu Bağlantılar

-KlcMuho_

-KlcMuho_

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi telefonu alıyım :(
S3 normal mi? Yoksa s3 mini mi? Alıyım hangisi sizce .s

achambo

achambo

Üye
s3 normal bence

KayraBey

KayraBey

Üye
Mini alma

messevim

messevim

Üye
normal

x-scarface

x-scarface

Üye
Samsung Galaxy S3 için 13 Sebep

S3 S3mini karşılaştırması
Video ışığı varEvetileHayırVideo ışığı, parti gibi düşük ışıklı ortamlarda video kaydetmenize yardm eder.
CPU
Daha yüksek CPU saat hızı4x 1.4 GHzile2x 1 GHz2.8x daha yüksek CPU saat hızı.
FIZIKSEL
Daha ince8,6 mmile9,9 mm1.3 mm daha ince.
GÜÇ
Fazla daha fazla pil gücü2.100 mAhile1.500 mAh40% daha fazla pil gücü.
KAMERA
El ayarlı beyaz dengesi varEvetileHayırBu beyaz dengesini elle ayarlamayı sağlar.
Oldukça fazla daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)1,9 MPile0,3 MP6.33x daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera).
Daha iyi video kayıt kalitesi1080p @30 fpsile720p @30 fps1.5x daha iyi video kayıt kalitesi.
CMOS sensöre sahipEvetileHayırCMOS sensörü görüntüyü alır. Birçok cihazda CCD sensörü bulunur fakat CMOS sensörü sadece bazılarında bulunur. CMOS sensörü bir CMOS süreci sonucunda üretilmiştir ve charged-coupled cihaz (CCD) görüntü sensörlerine alternatif olarak ortaya çıkmış olup daha iyi görüntü kalitesine sahiptir.
El ayarlı iso varEvetileHayırBu ISO seviyesini el ile ayarlamanızı sağlar.
önemli derecede daha fazla megapiksel (fotoğraf)8 MPile5 MP1.6x daha fazla megapiksel (fotoğraf).
DÖSTER
Fazla daha yüksek piksel yoğunluğu306 ppiile233 ppi31.33% daha yüksek piksel yoğunluğu.
Daha yüksek çözünürlük720 x 1280 pxile480 x 800 px2.4x daha yüksek çözünürlük.
Daha büyük ekran boyutu4,8"ile4"20% daha büyük ekran boyutu. Ekran boyutu ne kadar büyük olursa, kullanıcının deneyimi okadar iyi olur.

by-pegasus

Üye
s3 güzel şahsen bana sorsanız ben omnia HD alırdım ama aylardır araştırıyorum telefoncuların hiç biri bu telefonu bilmiyor

-KlcMuho_

-KlcMuho_

Üye
    Konu Sahibi
Hmm tşk ederm baya karşılaştırma çıktı evet bende normal istiyorum ama ışte okula götürmek sıkıntı olur diye düşünüyorum

x-scarface

x-scarface

Üye

Okula götürmek sıkıntı diyorsan o zaman bunu al :ehe

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
creeper

creeper

Üye
s3 mini kullandım hiç iyi bi cihaz değil, ismine aldanma.

yeauw

yeauw

Üye
zaten fark belli normal daha güçlü . gücün yetiyosa bence ikisinide alma xperia z fln al :DD

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar birde s3'ün alacağı güncelleme desteği var. S3 Mini'den daha fazla güncelleme alır.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşın dediği gibi gücün yetiyorsa Xperia Z veya Samsung Galaxy S4 al. S4 almanı öneririm fiyatı 2000 TL.

creeper

creeper

Üye
Arkadaşın dediği gibi gücün yetiyorsa Xperia Z veya Samsung Galaxy S4 al. S4 almanı öneririm fiyatı 2000 TL.

HTC one var unutma. sağlam şık ve sade hızlı bir Android deneyimi. Fakat arkadaşın kafasını daha fazla karıştırmayalım. :D

Legendary.

Legendary.

Üye
s3,s3 mini arasında kaldıysan ve paran varsa tabiki s3 :oke: