sizce hangi ekran kartı ?

Sponsorlu Bağlantılar

umutbabaaa

Üye
gt645m daha faydalı olucaktır
İntel core i5 + gt645m iyi olur.(fena olmaz)

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
zaman ayıran herkese :tşk:

Uhops

Uhops

Üye
:rica:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yazdıklarının arasında Nvidia 645M ve AMD 7670M diğerlerine göre daha iyidir.

dostum 645m ile 7670'i yan yana koyma lütfen 7670 tırnağı etmez 635 bile çok daha iyi hatta 630 bile :)

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Karşılaştırmadım zaten. Yorumum biraz yanlış olmuş. Demek istediğim listeye göre Nvidia'dan 645M AMD'den 7670M iyidir :oke: :)

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

mübarekler birde şu leptopların ekran kartları ve kendileri nasıl bi baksanız ?

Uhops

Uhops

Üye

mübarekler birde şu leptopların ekran kartları ve kendileri nasıl bi baksanız ?

ben bu 700 serisinden anlamıyorum ama 710=610m 730=630m diye düşünüyorum. Ekran kartı güzel laptop istiyorsan pcdepo.com dan gt645m li lenovolara bak derim. Fiyatıda çok iyi.

restmod

restmod

Üye

Bu laptopa bakabilirsin su an goldda kampanya var 1400 e cok iyi bence i5 islemci+645m ekran karti var tek kotu yani bataryasi biraz zayif ve birlesik kasayla ama genede 1400e cok iyi

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
birleşik kasa derken ne kötü yanı var bu birleşik kasanın biraz açarmısın ?

restmod

restmod

Üye
Batarya kasayla birlesik cikartilamiyor ve bataryasi fazla guclu degil onun disinda ozellikleri cok iyi

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
ben z500 (alalı 3 gün oldu :D )kullanıyorum tavsiye ederim çünkü orta segmentteki en iyi ekran kartına sahip ve z580 gibi ısınma yapmıyor örnek olarak pes 2013 de high ayarlarda sıfır kasma ile oynuyorum daha ne olsun :good: ama dersenki ben profesyonel oyuncuyum ben yeni oyunları orta ve düşük ayarlarda oynamak istemiyorum dersen msı ge60 tavsiyemdir