dersimim
Üye
Paran varsa ikisini de al . Biriyle oyun oynarsın diğeriyle de kalan tüm işlerini halledersin.İş ile özel hayatı birbirine karıştırmamak gerek
Suleyman s3 cikmadi ki kullanici deneyimi olsun.
Soruya gelince genel olarak bakarsak sgs3. Ama ben farkli dusunuyorum telefon veya herhangi baskabisey alirken prensiplerime gore hareket ederim ve heralde hayatim boyunca bir samsung urunune para odemiyecegim
android menüsünden program bulana kadar akla karayı şeçiyorum
Suleyman s3 cikmadi ki kullanici deneyimi olsun.
Soruya gelince genel olarak bakarsak sgs3. Ama ben farkli dusunuyorum telefon veya herhangi baskabisey alirken prensiplerime gore hareket ederim ve heralde hayatim boyunca bir samsung urunune para odemiyecegim
bu düşüncelere bende katılıyorum
+1
Kusura bakmayın ama bende asla Nokia'ya para yatırmam (Parayı sokaktan bulmadım!).
Nokia'nın 2006'ta vs. yıllardaki fabrika batış bilmemneleri gördükten sonra hiç kullanmamıştım zaten kullanmayacağımda...
"Symbian devri bitiyor." haberlerini çoktandır herkes görmüştür herhalde... 2006-2009'da Cep Bilgisayarı deniliyordu ve değeri fazlasıyla yüksekti ama herşeyin bir başlangıcı ve de bir sonu vardır ve Symbian batınca adamlarda "Ben en iyisi Apple, Android'e ayak tutayım deyip Windows Phone seçtiler ve de batmaya doğru bir kademe daha yol aldılar...
nokia batıyor diye siz kendinizi avutun bende s3 kullandım ama l920 deki performansı alamadımKesinlikle haklısınyaklaşık 3 hafta önce s3 aldım önceden nokia ya para yatırıyordum s3 almaya giderken kafamda bi yandan da lumia 920 vardı lan dedim bu sefer hata yapmıycam s3 alıcam ve aldıgım maldan ilk defa bukadar memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?