Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
17.3" olupta 1920x1080 çözünürlüğü olmayan birşey almazdım. Gerçekten pek hoş durmuyor. 15.6" de pek sorun olmazdı ama hem SSD koy Hem 1 TB HDD koy o kadar donanım koyupta o çözünürlüğü görmek üzücü.
SSD yi dışarıdan daha ucuza alabilirsin. Bir de yurtdışı piyasası Türkiye'ye göre genelde farklı oluyor. O fiyata daha iyi ürünler olabiliyor. Şöyle bir amazon vs. dolaştım.
F/P ürünü kesinlikleAynı fiyata i3 vs. var
Tehlike ";4916941][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Alienware al abi çok kaliteli laptopları var.14 inç [URL="http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x-r2/pd.aspx' Alıntı:New! Alienware M14x HD 3D Gaming Laptop Details | Dell[/URL] 17inçLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/SIZE][/COLOR]
Alienware yurtdışında da pahalı ama benim de hayalimdir
Amazon.com, ebay.com a falan da baktım da bundan f/p si yok Bi HP Pavilion Dv7 var da yurtdışı fransaya 110$kargo masrafı. Cihaz 850 $. İşte Bluray, 8 gb ram v, ful hd panel, iyi bir grafik kartı vardı hatırlamıyorum vs. vs.
Bu arada dell 'in asıl sitesinden almak isteyenlere söyliyeyim.$ olarak gözükmesine bakmayın.Ürün avrupadan geliyor.O yüzdenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile girin.Oradaki fiyatlar çok pahalı.M14x £1299 düşünün.Çok pahalı.Ama kargo ücretsiz oluyor
Pardon £1299 olan M17x miş
- - - Eklendi - - -
Beyler çok abartmayın gümrüğü.Bir kere görmüştüm.Başka bir forumdaAdam o kadar sordu aradı.Herkes fiyat uçar dedi.800 euro lık laptop 900 euro ya gelmiş.Tabi kargo ayrı.Asıl bakacağınız nokta kargoyu gönderen.Devlet kargosu olmalı.Yoksa ordino felan derken o 800 euro luk laptop 1200 euro bile olur.
Bende SSD alcam ebay dan.75 euro yu geçmezse sorun olmaz herhalde.Kargo da ücretsiz olursa çok uygun olur.
Amerika-Fransa bakmıştım benFransa-Turkiye kargo masrafi mi? Eger oyleyse biraz da gumruk binince fiyat nasil olur acaba?
Amerika-Fransa bakmıştım benYoksa avrupa amerikadan daha pahalı.(elektronik)
Sitesinde ucuz abi fiyatıSen tam "Tehlike" sin be kardesim. Ben F/P dedikce sen Alienware diyorsun yauwAlienware'e soyleyecem bu kadar reklamini yapiyorsun sana sponsor olsunlar
Ben 1500-2000 euro vermem, veremem. 793 euro ya yukardaki bilgisayar nasil, onu bir degerlendirsen? Zorla kanima gireceksin
Tehlike ";4924183][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Sitesinde ucuz abi fiyatıama meksikadasın sanırım ordaki fiyatlar pahalı.F/p olarak tabiki acer süper Türkiyede 1600tl ye 1.sınıf ekran kartı laptop bulmak imkansız kesinlikle almalısın abi.[/COLOR]
Meksika mı? ZühahahaKeşke, Avrupadayi0 ben kardeşim .
Tum ozellikleriyle guzel bir cihaz. hd modelini cikarmamis Acer fakat cok muhim degil. Chipseti, mSata olmasi, ikinci harddisk yuvasi isimi gorecektir. Sadece 17 inc iste.bakalim hala elimdeki caselogic cantamdan dolayi 15 inc alti alsammi diyorum.
İspanyolca yazıyor abi yani meksika yada ispanyada oldugunu tahmin ettim.Avrupadasında hangi ülkedesin abi birsürü ülke varMeksika mı? ZühahahaKeşke, Avrupadayi0 ben kardeşim .
Tum ozellikleriyle guzel bir cihaz. hd modelini cikarmamis Acer fakat cok muhim degil. Chipseti, mSata olmasi, ikinci harddisk yuvasi isimi gorecektir. Sadece 17 inc iste.bakalim hala elimdeki caselogic cantamdan dolayi 15 inc alti alsammi diyorum.
Tehlike ";4931449][COLOR=DarkRed][SIZE=3] İspanyolca yazıyor abi yani meksika yada ispanyada oldugunu tahmin ettim.Avrupadasında hangi ülkedesin abi birsürü ülke var :D [URL="http://www.auchan.fr/informatique/ordinateur-portable/acer-aspire-v3-771g-73614g75makk-ordinateur-portable-core-i7-3610qm/achat4/7638110/B160038/Liste' Alıntı:ACER Aspire V3-771G-73614G75Makk[/URL] hediye ediyorlardır çantasınıolmadı alırsın abi bi çanta [/SIZE][/COLOR]
Sadece çanta için?
karıştırmışım pardon abiFransizca olmasi lazim
- - - Eklendi - - -
oyle deme case logic 120 tl ye almistim. Business class canta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?