CasuS_87
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyunların takılması işte.
Wonder 0.51 Sar
Neo V. 1.10 Sar
yarı yarıya düşüyor sağlıklı yaşamak için wonder seçilebilir.
Neo 2 katından da fazla niye böyle .s
Şimd ibir bakalım. Biz yıllardır Nokia'nın sar değeri 1.00 üstü olan cihazlarını kullandık. O zamanlar uygulama yoktu. Mesajlaşma ve görüşme için kullanıyorduk telefonu. Ama şimdi tlefonun arama için haftada 2 defa bile kullanamıyoruz. Bu durumda sar değerinin benim için hiç bir önemi olmaz. Garanti konusunda bir şey demiyeceğm daha ben kendi telefonumu garantiye vermedim ama televizyonu vermiştik. Geri dönmesi sadece 1 hafta sürdü. Forumda garantiye veren arkadaşlar var telefonu onlara bir sor. Çok memnunlar genelde. Wonder anlamsız takılmalar yaşıyor bu doğru çünkü kullandım. Neo V ise daha rahattır diye düşünüyorum onu hiç kulllanmadım ama yandaşı olan xperia ray kullandım. Forumda bir arkadaş, Neo v her şeyi açıyor hç şikayetçi değilim demişti. Karar senin yinede.
(Sony savunmuyorum, doğru olanı savunuyorum.Emin olun galaxy daha iyi olsaydı onu savunurdum.)
Ezgi yorumun çok doğru Sony e bir sempatin var ama ben şuan onu savunduğunu düşünmüyorum ama şunu söylemeden geçemiyicem.. O neo v herşeyi açıyor takılmıyor diyen arkadaşa dedik ki bir nova 3 aç da videosunu çek görelim merak ediyoruz adam o gün bugün forumda yok
Ezgi yorumun çok doğru Sony e bir sempatin var ama ben şuan onu savunduğunu düşünmüyorum ama şunu söylemeden geçemiyicem.. O neo v herşeyi açıyor takılmıyor diyen arkadaşa dedik ki bir nova 3 aç da videosunu çek görelim merak ediyoruz adam o gün bugün forumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?