Sizce Bu fotolar Hangi Telefona Aiit..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Özel çekimler..
Açık Alan Güneşli & Flash Kapalı..

Nokia 5800 varsa adam gibi Fotoğraf vardır Hocam)

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ama daha bunlar ''En iyilerim'' değil dikkatini çekerim baya özel resimlerim var ondan dolayı koyamıyorum) yoksa en kral makinayı ağlatacak resimlerim var foto çekmeyi severim bu telefonda tambir video + foto canavarı

one2one2

Üye
Aynen ama daha bunlar ''En iyilerim'' değil dikkatini çekerim baya özel resimlerim var ondan dolayı koyamıyorum) yoksa en kral makinayı ağlatacak resimlerim var foto çekmeyi severim bu telefonda tambir video + foto canavarı
n8 kadar olmasada iyi iste hehehhe

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
n8 kadar olmasada iyi iste hehehhe

Valla N8 elimde olsun ozaman bırakın Telefonları en kral Fotoğraf makinalarınıda ağlatırım) ama alıcam n8 yada n9 n8 de çıktı çıkalı gözüm var ama fiyatı daha tam oturmadı birde övmezlermi şu ipone telefonları iponesi olanlar bu fotolara bakmasınlar oturup ağlarlar allahıma)

bence makine önemli değil mekan çektiriyo
güzel yermiş.

one2one2

Üye

fotograf hobin var anlasilan onun icin n9 bosver n8 al tavsiyem n9 kullanmadim ama bi 8mp kamera ile shot yapmak var bide 12 mp ile

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
bence makine önemli değil mekan çektiriyo
güzel yermiş.
Evet Köprü olan yer Çorum'un Osmancık ilçesi ve o küprü Osmanlının Yaptığı en büyük ve Uzun köprüsü anadoluda ondan uzunu yok sanırım 2. beyazıt han padişah olmaya giderken söz verip yaptırmış.. diğer saat kulesi ve yeşillikli yerde Çorum / Merkez ünlü Saat kulesi 8 9 hasan paşa yaptırmış park daha yeni ama olsun memlekete hava katıyor

fotograf hobin var anlasilan onun icin n9 bosver n8 al tavsiyem n9 kullanmadim ama bi 8mp kamera ile shot yapmak var bide 12 mp ile
Tabikide 12 dururken 8 e evet demem ama görünüm açısından n9 güzel ama sanırım ben N10'u beklicem odaha şık)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...