Silinen Üye 2392690
Kapalı Hesap
Ha bir de abi ben orda markete vasat demedim gelisimine vasat dedim
biri windows mobile diğeri windows phonegeçmişi öyledir ama nokia asıl patlamaları (lumiaları) wp döneminde yaptı.
Genel olarak ele alalım ve uygulama olarak işin içinden bi çıkalım.10 yada 1-2 demen fazlasıyla aşağılamak olur.Art niyetle algılanabilir bilgiyle toplanmış döküman olmadıkca bu tür girişimlerde bulunma.Kullanan bilir kullanmayanın bu konuda yararı veya zararı tartışması fazla olanaklı ve olumlu olmaz..Tanıdık uygulama var dedim ama bu tamamı anlamına gelmez.Farklı olanları yakalayıp elinde olmayanla kıyas tutsan bu rakam baya bi kabarık olacakdır.Ondan öncesi 125.000 uygulamayı görmüş olamıyacağın gibi derecelendirmek içinde çok ama çok erken.En azından aylarını feda etmelisin ki rakamlarının kayda değerliliği tartışılmasın.
Bu smileyden çıkardığım anlam: he sen bildiğin gibi devam et.ok.haklısın
Hayirlisi be rosem
Marketlerde dolanmak bunu edinmek icin yeterli sanirim abi. App store da 10 dk dolaniyorum 10-15 uygulama indirip geri çıkıyorum. Wp store da gorebildigm ekstra seyler yok. Htta gunluk ihtiyaclar dahi yok bazen
ios 7 de ev ekranı gelirse ve akabininde widget'lar gerçekten apple büyük bir eksikliği gidermiş olacak
Wpnin, 8 yıllık sistem olduğu doğrudur ancak wp 8, 6 aylık sistemdir. Dikkatinizi çekerim Wp 8, wp 7'nin yükseltilmiş hali değil tam aksine yeniden yazılmış şeklidir. Ayrıca Asphalt 5 oynanabilir ama bir süreliğine sonuç olarak wp'ye nova 3, most wanted asphalt 7 geleceği resmi oalrak onaylandı. Kullanıcılar bunu bildikleri için hiç te pişman olmuyorlar aldıkları telefondan. Marketin 10 da 1i yada 2si gerekli uygulama diyen arkadaşa uygulama bölümünü açıp saymasını rica ediyorum. Hatta ben yardımcı olayım hangileri gereksiz bunların?
6 aylıkmış. 2004 ' ten beri bu kadar gelişebilmiş ki yeni ekosistem adı altında çıkarıldı.
Wp7 gelene dek kimse yüzüne bakmamış demek kiwp7 ile yeni bir kimlik yarattığını tekrar söylüyorum
Sonucta yeni degil 8 senelik geçmişe sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?