Öneri Sizce 2013'ün En Kral Telefonu Hangisiydi - Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Note 3 N9005.

yşm

yşm

Üye
alakasız olacak ama kusura bakmayın. note 3 de iphonede oldğu gibi yukarı basınca sayfa başına hızlıca çıkma var mı

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Xiaomi MI3 2013 un sonlarına dogru çıkmıştı

BurakTura

BurakTura

Üye
Note 3

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
tabiki 5s abi çamur atmayın isterse 6gb ramli android olsun 5s ondan daha hızlıdır.benim görüşüm bu bide l1520 olabilir..

Türe

Türe

Üye
tabiki 5s abi çamur atmayın isterse 6gb ramli android olsun 5s ondan daha hızlıdır.benim görüşüm bu bide l1520 olabilir..
Ios 7 de efekt bitmeden isleme giremiyorsun bu mu hizlilik :ah iphone 5 ( ios 6 da iken ) oyleydi ama ios 7 de bariz yavaslama var 6 ya göre.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ios 7 de efekt bitmeden isleme giremiyorsun bu mu hizlilik :ah iphone 5 ( ios 6 da iken ) oyleydi ama ios 7 de bariz yavaslama var 6 ya göre.

ben gözümle gördüğüme inanırım benim teknolojideki en önem verdiğim şey stabillik .ve apple ve microsoft bunu gayet güzel başarıyor .ayrıca efektleri kapatma seçeneğide var =)))

Türe

Türe

Üye
ben gözümle gördüğüme inanırım benim teknolojideki en önem verdiğim şey stabillik .ve apple ve microsoft bunu gayet güzel başarıyor .ayrıca efektleri kapatma seçeneğide var =)))
Ayni secenek androidde yillardir var. Ve bunu yaptigimizda (efektleri androidde kapatirsak) senin tezin çürümüş oluyor :tebessüm:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ayni secenek androidde yillardir var. Ve bunu yaptigimizda (efektleri androidde kapatirsak) senin tezin çürümüş oluyor :tebessüm:

canım benim android efektler yüzünden kasıyor ve efektleri kapatıp bu sorun giderilebiliyolor olaydı sizin o rom bulma rom atma çabalarınız olmazdı ki androidde efektler kasmıyor sadece :)) efektlere bağlama .)kim çürüdü?

Türe

Türe

Üye
canım benim android efektler yüzünden kasıyor ve efektleri kapatıp bu sorun giderilebiliyolor olaydı sizin o rom bulma rom atma çabalarınız olmazdı ki androidde efektler kasmıyor sadece :)) efektlere bağlama .)kim çürüdü?

:ah Neden ben rom atmiyorum o zaman ? Efektleri kapattim keyfime bakıyorum. Sen de hala devam et böyle :bye2:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
F/p olaraka GMD diyebilirim ama en iyi olarak 5s favorim :)

MaxipmaN

Üye
:ah Neden ben rom atmiyorum o zaman ? Efektleri kapattim keyfime bakıyorum. Sen de hala devam et böyle :bye2:
efektleri kapatınca akıcı olacak elbet ama ıosun tozuna bile yaklaşamaz

Türe

Türe

Üye
efektleri kapatınca akıcı olacak elbet ama ıosun tozuna bile yaklaşamaz
Yine mi sen :hmmm Arkadaş ne yiyip ne iciyorsunuz böyle anlamıyorum. Hala tozuna yaklasamaz ayaklarindayiz. iOS kac yıldır yerinde sayiyor bilmem farkinda misiniz ? :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Androidi Touchwiz hantalından ibaret sananlar... Bi bitmediniz.

Size günde en az 1 doz AOSP kullanmayı öneriyorum.Belki o zaman biraz bol keseden sallamayı bırakmış olursunuz.

Türe

Türe

Üye
Androidi Touchwiz hantalından ibaret sananlar... Bi bitmediniz.

Size günde en az 1 doz AOSP kullanmayı öneriyorum.Belki o zaman biraz bol keseden sallamayı bırakmış olursunuz.
Hiç olur mu ? Android = Samsung hepsi bu. Nexus kim ki :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Hiç olur mu ? Android = Samsung hepsi bu. Nexus kim ki :ehe
Samsung touchwizi hiç çıkarmamış olsaydı acaba bu ram muhabbetleri hala dönermiydi merak ediyorum.

Durumu anlamayanlara en basit örnek.

AOSP : 150 MB
Touchwiz : 1.80 GB
hTC Sense : 1.36 gb (yanlış hatırlamıyorsam)

AOSP JB 4.3
Sistem ram kullanımı max 400-500 mb arası değişiyor.Ayrıca bu rakam ram boyutuna göre değişir.

Touchwiz'in ise bu seviyeye kadar yolu var.

Böyle bir durumda Android ve Üretici yazılımları kavramını bilmeden konuştuğunuz için "Android ram canavarı" diye adı çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Temiz tespit note2 mi nexus mu oraya karar veremedim :D

Üst Alt