Ios 7 de efekt bitmeden isleme giremiyorsun bu mu hizliliktabiki 5s abi çamur atmayın isterse 6gb ramli android olsun 5s ondan daha hızlıdır.benim görüşüm bu bide l1520 olabilir..
iphone 5 ( ios 6 da iken ) oyleydi ama ios 7 de bariz yavaslama var 6 ya göre.Ios 7 de efekt bitmeden isleme giremiyorsun bu mu hizlilikiphone 5 ( ios 6 da iken ) oyleydi ama ios 7 de bariz yavaslama var 6 ya göre.
Ayni secenek androidde yillardir var. Ve bunu yaptigimizda (efektleri androidde kapatirsak) senin tezin çürümüş oluyorben gözümle gördüğüme inanırım benim teknolojideki en önem verdiğim şey stabillik .ve apple ve microsoft bunu gayet güzel başarıyor .ayrıca efektleri kapatma seçeneğide var =)))

Ayni secenek androidde yillardir var. Ve bunu yaptigimizda (efektleri androidde kapatirsak) senin tezin çürümüş oluyor![]()
) efektlere bağlama .)kim çürüdü?canım benim android efektler yüzünden kasıyor ve efektleri kapatıp bu sorun giderilebiliyolor olaydı sizin o rom bulma rom atma çabalarınız olmazdı ki androidde efektler kasmıyor sadece) efektlere bağlama .)kim çürüdü?
Neden ben rom atmiyorum o zaman ? Efektleri kapattim keyfime bakıyorum. Sen de hala devam et böyle 
Neden ben rom atmiyorum o zaman ? Efektleri kapattim keyfime bakıyorum. Sen de hala devam et böyle
![]()

efektleri kapatınca akıcı olacak elbet ama ıosun tozuna bile yaklaşamazNeden ben rom atmiyorum o zaman ? Efektleri kapattim keyfime bakıyorum. Sen de hala devam et böyle
![]()
Yine mi senefektleri kapatınca akıcı olacak elbet ama ıosun tozuna bile yaklaşamaz
Arkadaş ne yiyip ne iciyorsunuz böyle anlamıyorum. Hala tozuna yaklasamaz ayaklarindayiz. iOS kac yıldır yerinde sayiyor bilmem farkinda misiniz ? 
Hiç olur mu ? Android = Samsung hepsi bu. Nexus kim kiAndroidi Touchwiz hantalından ibaret sananlar... Bi bitmediniz.
Size günde en az 1 doz AOSP kullanmayı öneriyorum.Belki o zaman biraz bol keseden sallamayı bırakmış olursunuz.

Samsung touchwizi hiç çıkarmamış olsaydı acaba bu ram muhabbetleri hala dönermiydi merak ediyorum.Hiç olur mu ? Android = Samsung hepsi bu. Nexus kim ki![]()
Direkt Nexus 1 ise bahsettiğin tabiki Note 2.Temiz tespit note2 mi nexus mu oraya karar veremedim![]()
Direkt Nexus 1 ise bahsettiğin tabiki Note 2.