Öneri Sizce 2013'ün En Kral Telefonu Hangisiydi - Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
siz tokat hızını seçin o atsın :)
arkadaşımda 5s var 5ten daha kaliteli izlenim veriyor elinize verseler nefessiz kullanırsınız çamur atmayın şimdi :D
Görmediğim cihaza neden çamur atayım ki? Sadece arkadaşımın söylediği şeyi söyledim burda kimse 2 buçuk milyarlık aletle 1000 liralık taş çatlasa 2000 liralık androidi kıyaslama hatasına zaten düşmez ;)

Never Back Down

Never Back Down

Üye
tabiki g2

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

MaxipmaN

Üye
Görmediğim cihaza neden çamur atayım ki? Sadece arkadaşımın söylediği şeyi söyledim burda kimse 2 buçuk milyarlık aletle 1000 liralık taş çatlasa 2000 liralık androidi kıyaslama hatasına zaten düşmez ;)
dandik derken sanırım kasadan bahsetmiştir ben de büyük konuşmiyim de ikisini ele alıp bakmak gerek tabi :)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
lumia 1520
oppo n1
lg g2

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-
Artles

Artles

Üye
5S kullanıcısı olarak
G2 diyorum.
Ama bu 5S'den iyi oldugu anlamina gelmez malumunuz insanlarimizin biraz gözünün boyanması kolay ve fiyatida uygun olunca ;)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dandik derken sanırım kasadan bahsetmiştir ben de büyük konuşmiyim de ikisini ele alıp bakmak gerek tabi :)
Bilmiyorum artık kendisi tam ayfoncu yenisi çıksın hemen alıyor steve jobsun anne kızlık soyadına kadar biliyor o derece ayfoncu 5s çok dandik diyor başka birşey demiyor neden bilmiyorum:)

Artles

Artles

Üye
Bilmiyorum artık kendisi tam ayfoncu yenisi çıksın hemen alıyor steve jobsun anne kızlık soyadına kadar biliyor o derece ayfoncu 5s çok dandik diyor başka birşey demiyor neden bilmiyorum:)

İlginc gercekten :S

MaxipmaN

Üye
kafama takıldı şimdi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kişisel olabilir 5ten tek artısı parmak izi o da onu kurmak falan bi sürü iş boşuna o kadar para verdim falan diyordu

MaxipmaN

Üye
messevim

messevim

Üye
Lg G2

Invoke

Invoke

Üye
Büyük fark yok. Biraz kamera iyileştirmesi, 64 bit A7 işlemci, bir de ek M7 var, parmak izi... =P Tamam, tek fark parmak izi değil, 5S biraz daha hızlı ama fark büyük değil.

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
cep'in kral'ı samsung galaxy note3

Türe

Türe

Üye
Note 3 , G2 ve Gmd

Artles

Artles

Üye
Büyük fark yok. Biraz kamera iyileştirmesi, 64 bit A7 işlemci, bir de ek M7 var, parmak izi... =P Tamam, tek fark parmak izi değil, 5S biraz daha hızlı ama fark büyük değil.

Farkı 1-2 sene sonra daha rahat anlayabilirsiniz..Sıkıntı yapmayın :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Yılın En Baba Telefonu Lg G2'ydi Ben Bile S4 Kullanıcısıyım Telefona Hayran Kaldım

• Beğen
matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
evet !

Üst Alt