xPaSHax
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonu alırsam kapagı kım hedıye edıyor okadar alın dedınız ee kım hayırlı olsun kapagı yolluyor ondna haber verın
skype kontorlu yawyada wlm yada yaho iyidir ...4s'te mi önkamera karıncalı? gülerim
telefonu alırsam kapagı kım hedıye edıyor okadar alın dedınız ee kım hayırlı olsun kapagı yolluyor ondna haber verın
buldummm buuuldduuum iMessage'dan konusuruz beles smsiPhone 4s alıcam sanırım yakında (telefon bölümüme ve imzama bakmayın üşendiğim için değiştirmedim) alınca da cep telefonları genel bölümüne online chatlesme konusu açacam millet ıd alsın konuşsun oh mis biri benden önce yaparsa hakkımı helal etmem ona göre
- - - Eklendi - - -
bende 6 tane kap var birini yollarım gerçi iphone 4 kabı ama olsun
buldummm buuuldduuum iMessage'dan konusuruz beles sms
aaa doğruuu !!!ege , hacı senin aklını seviyorum
eyw kardesım benım dusunmen yeter =) ama sunada hayır demem haniiPhone 4s alıcam sanırım yakında (telefon bölümüme ve imzama bakmayın üşendiğim için değiştirmedim) alınca da cep telefonları genel bölümüne online chatlesme konusu açacam millet ıd alsın konuşsun oh mis biri benden önce yaparsa hakkımı helal etmem ona göre
- - - Eklendi - - -
bende 6 tane kap var birini yollarım gerçi iphone 4 kabı ama olsun
eyw kardesım benım dusunmen yeter =) ama sunada hayır demem haniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız=))
6 euro sanırım guzel ama dımı kapak
kaç dolar ki o
güzelde çalarlar gerçek altın sanarlarda6 euro sanırım guzel ama dımı kapak
aynen bu kapagı alayım 150 tlnın 6 yurosunaoff hacı naptın ya içim gitti kabaa
Konuyu dağıtanı zopalıyorum artık (!)
:aynen bu kapagı alayım 150 tlnın 6 yurosunakarar verlmıstır ıphone 4s te karar verılmıstır hadı hayırlısı =)
belki türkiyedede vardır arastır sen bence once biYa getirtebilir miyiz gerçekten çok beğendim ben
o niyeymis yaw ben sadece önlem alman amaclı söylüyorumeyw kardesımagzındanda bal damlıyor yaw vllaha calınırsa sendne bılırım bılgıne =))
Ya getirtebilir miyiz gerçekten çok beğendim ben
oklava haaa
belki türkiyedede vardır arastır sen bence once bi
- - - Eklendi - - -
o niyeymis yaw ben sadece önlem alman amaclı söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?