xPaSHax
Üye
-
Konu Sahibi
-
hahahaha olur tabi mıllet dıycek nedıyo bu delıler
Al gitsin şekerimviber'dan görüntülü konuşuruz ikimiz olmaz mı
ey dostum saol bendende sana alkıslar'lar senin için geliyor
iphone nedir ya sakin alma
saol kardesım zaten skype her telefonda var ılla 3g uzerınden gorusmeme gerek yok haklısınbravosayfa 6'da yazdıgım yazıyı oku goruntulu konusmayla ilgili kafanda ? kalmasın
hahahaha olur tabi mıllet dıycek nedıyo bu delıler
ammada konusma meraklıymıssın sende
ya da boşver utanırım ben şimdiwhatsapp tan konuşuruz
ammada konusma meraklıymıssın sende
pohahaha oda olur ayıp olmasın sona sacımı felan jolelerım bende ole sade cıkamıyorum kameralara
ya da boşver utanırım ben şimdiwhatsapp tan konuşuruz
kıskandı bak 3 lü konusuruz desteklıyomu acaba
Seninle de konuşalım "şekerim"
pohahaha oda olur ayıp olmasın sona sacımı felan jolelerım bende ole sade cıkamıyorum kameralara
- - - Eklendi - - -
kıskandı bak 3 lü konusuruz desteklıyomu acaba
herkes farklı şehirlerde150 az gelir o zaman
tabı cayları bana klikliyceksiniz ben whatsup ıle baglanırım bulusmanıza daha uygun fıyat cazipToplu bi maxicep buluşması yaparız o zaman
kim?bozuldu bak
kim?yaw appstore'da whatsapp 0.99$!!!! indirmem ben o kadar para veripte baska pro bulun skype'de olmaz yahoo msngr iyidir candır
takılıyoruz be dostum senın ıcın dedım =) en ıyısı skype denıyım yaw bu n70 ler gıbı degıl dımı on kamera karıncalı
kim?yaw appstore'da whatsapp 0.99$!!!! indirmem ben o kadar para veripte baska pro bulun skype'de olmaz yahoo msngr iyidir candır
yeterkı gonuller bır olsun
hangisi işine gelirse şekerim bana fark yapmaz
skype kontorlu yawtakılıyoruz be dostum senın ıcın dedım =) en ıyısı skype denıyım yaw bu n70 ler gıbı degıl dımı on kamera karıncalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?