Siz hiç villadan çıkan şehit gördünüz mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
ben görmedim

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şehitlik gibi Bir mertebeye Ulaşmak Herkeze Nasip olabilecek bir Duygu Değildir Askerlikten Kaçan Zenginim diye Yırtan Şerefsizlere Ödüldür Şehit Olamamak Niçin bunu SOrguluyorsunuzki Kaldıki Yaradan Her Kuluna Nasip etmez Şehit Olmayı Evet Şehitlerimiz Hep Gariban Bu dünyada gün Göremediler Zenginler günlerini Gün etsin Diye Şehit oldular Ama onlar için Yaradan Ayet İndirdi

“Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar. Allah’ın lütfundan kendilerine vermiş olduklarıyla sevinç içindedirler ve arkalarından henüz onlara kavuşmamış olanları, kendilerine bir korku olmayacağı ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler.” (Ali İmran, 3/169-170)

“... Şüphesiz hicret edenlerin, yurtlarından çıkarılanların, benim yolumda kendilerine eziyet edilenlerin, çarpışanların ve öldürülenlerin kötülüklerini örtecek ve kendilerini altından ırmaklar akan cennetlere sokacağım. Bu Allah katından bir karşılıktır. Karşılığın en güzel olanı Allah katındadır.” (Ali İmran, 3/195)

* “Allah, kendi yolunda çarpışıp öldüren ve öldürülen mü’minlerden, karşılığı cennet olmak üzere, mallarını ve canlarını satın almıştır. Bu O’nun üzerine, Tevrat, İncil ve Kur’an’da vadedilmiş olan bir haktır. Allah’tan daha çok ahdine vefa gösterebilen kim vardır? Şu halde yapmış olduğunuz bu alışverişinizden dolayı sevinin. İşte büyük kurtuluş budur.” (Tevbe, 9/111)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve Burak

Burak

Üye
ben hiç görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt