Siz hiç villadan çıkan şehit gördünüz mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Siz hiç villadan çıkan şehit gördünüz mü ?
Ben görmedim !

• Beğen
Tepkiler: alpay533, Burak ve pelın_

pelın_

sabah bi kadın konuşuyodu adını bılmıyorum ama oda aynen böle söledi siz hiç zengin işadamı çocugunun ŞEHİTdüştügüne yada Hakkaride askerlık yaptıgını gördünüzmü dıye
bende görmedm
onlar tekne aslın gezsın anlayan anladı

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sabah bi kadın konuşuyodu adını bılmıyorum ama oda aynen böle söledi siz hiç zengin işadamı çocugunun ŞEHİTdüştügüne yada Hakkaride askerlık yaptıgını gördünüzmü dıyebende görmedm onlar tekne aslın gezsın anlayan anladı
cok dogru soylemis abla anlayan anladi

pelın_

öle valla bilmem nerde okuyo nerde askerlık yapıyolar kadın erkek eşıtmı olayını bırakıp bırazda buna bakım biz bence

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu ülkede parayı veren düdüğü çalar pozisyon da ... Neyi tartışıyoruz ki ?

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
anılbaran

anılbaran

Üye
bende hakkarıye gitmek istiyom benide göndersinler :@

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Adamlar büyüyüp devlete yararlı insanlar olacak sözde ama büyüdüklerinde de nasıl vergi kaçırabilirim nereyi hortumlayabilirim düşüncesinde.Cok faydalı oluyorlar devlete.Adını hatırlamıyorum bi milletvekili çocuguydu galiba askerliğini Afganistan'da yapmıstı.İnsanlarda artık ruh kalmamıs ki.
İnşallah Allah'ım banada nasip eder şehit olmayı.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:alkis

Joker.

Joker.

Üye
bu ülkede zengin ayrımı var vala bende görmedim

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
villadakiler mutlu azınlık diğerleri mutsuz çoğunluk..sağlamasını siz yapın...

Uruloki

Uruloki

Üye
sistem geregi goremezsinizde zaten

arslansem

arslansem

Üye
Dünyanın her yerinde sistem böyledir maalesef.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap
greenmile

greenmile

Üye
Ama 15 gun tatil yapan gordum

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bu Vatan'da bir tek gecekondularda yaşayanlar barınmıyorken nedense hep şehitlerimiz zengin olmayan müritlerden çıkıyor !.

serecans

serecans

Üye
zenginlere bişe olmaz

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
Mümkünmü abicim öyle şeyler aa çok ayıp öğrenemedinizmi daha askerlik maddiyattır ; askerlik dayısı olmaktır; askerlik babasının mevki sahibi olmasıdır .
Şimdide uğruna kanlar akan vatana toprağa gelelim çok saygıdeğer bürokratlarımızın bazı aşiretlere karşılık askerimizin haytını peşkeş çekmesidir bazı paşalarımızın omzuna bir yıldız daha alabilmek için onurunu satmasıdır hiçbir sıcak çatışmaya destek birlikleri gönderilmemesidir.
Bu topraklar at sırtında aylarca yaya olarak yapılan seferlerde aç susuz çarıkla arpa taneleriyle kazanıldı MASA BAŞINDA ALTIN UÇLU LÜX KALEMLERİYLE SATIYORLAR.
Olsun ben köküne kadar milliyetçiyim eminim benim gibi düşünen yaşayan çok vatansever vardır.

Lenneth

Üye
Ne villadan şehit haberi çıksın, nede başka bir yerden..

Öyle bir yazmışsınız ki, şimdi herhangi bir villa'dan şehir haberi çıksa oh zengin çocuğu da öldü diye sevinecek misiniz yani ?

mstf_l

mstf_l

Üye
bugun fatih altaylı -kendisini ne kadar sevmesem de- nın haberturkte bir yazısi vardı bu konuda tam benim dusunduklerimi anlatmiş bulabilirsem link veririm
kisaca ozetlersek bu ulkenin cogunlugu zaten fakir zenginlerde ya kisa donem yada yedek subay bunlar dan doguya gonderilen cok az ki universite mezunu erler bilgilerine gore oncelikli olarak yazmanlık gibi masabasi gorevde bu kadar ihtimalden sonra operasyona cikacak birde cok az ve ayrıca zenginlerin cocugu sehit olsa nasıl haber olacak bilmem şu zenginim ogluda sehit diyemi
ha tamam torpil olayi da vardir yok degil ama kendimiz en kuçuk bir kamu kurulusundaki isimizde tanıdık aramazmayiz fizik ogretmenimin cok guzel bir sozu var

Herkes devleti imkanlari kadar dolandirir muhasebeci bikac belge degistirir milyarlar alir ogretmense derse 5 dk gec girer haksiz yere 10 tl kazanir. anlayan anladi :oke:

enkazcı

Üye
görmedim walla şçyle oldu ya
Bedelli askerlik geliyormuş zenginsen Ver Parayı Canın Sağolsun . + Fakirsen Öl Vatan Sağolsun !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt