siyah tema ile beyaz temanın şarj harcama kapasitesi aynımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maxi -28-

Üye
    Konu Sahibi
siyah tema ile beyaz temanın şarj harcama kapasitesi aynımı
???

Symbianize

Symbianize

Üye
tabiki frklı siyah daha az yer

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bilemyorm ama siyah daha az yer sanki :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
siyah daha az yer diyor ama denemk lazım

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
yaa ben bunu çok duydum siyah neredeyse hiç harcamıyor diye ama ne kadar tema da denediysem hiçbi fark göremedim.

atakan25

atakan25

Üye
küçuk boyutlu tema kullanırsanız uzun gider

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
koyu renkli tema daha az şarj harcıyor diye okumuştum.ama hissedilecek bi fark olacağını düşünmüyorum.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
amoled ekran özelliği dir. her pixsel diğerlerinden bağımsız yanar ve arka aydınlatması yoktur. siyah olması daha az pixsel i çalıştıracağı için tabiki daha az enerji kullanır. lcd tft hepsinde pixsellin arkasında aydınlatma olduğu için o aydınlatma olmadan pixseller açıksa bile görünmez görünmesi için mutlaka arka aydınlatmasın açık olması gerekiyor. bu yüzden 5800 da tuş kili kapalı iken ekran koruyucu saat koyulmadı ancak tuşa dokunduğunuzda saat açılırdı 5 10 sn sonra kapanırdı devamlı durmazdı. şuan s3 te öyle değil hep saat açık binlerce pixselden 100 tane yanması enerji harcamasını çok aza ama çok aza düşürdüğü için her zaman açık saat koyulabilir. hiç koymamak daha iyi amaç batarya ömrünü uzatmaksa cm cm tasaruf edilebilir :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet siyah temada led ekran ışiklandırma yapmaz

vobay

vobay

Üye
hatta nokia nın telefonda bulunan klavuzlar bölümünde güç tasarrufu için önerilerinde siyah temalar tercih edilmelidir diye belirtilir. (n8)

yeauw

yeauw

Üye
ben denedim :) c6 01 clear black ekran siyah temada az şarj harcyo

doctorrr

doctorrr

Üye
midnight silver yada knight by la temalarını yükleyin babalr görün farkı midnight kullanıyorum ben uzun gidiyor fark var yani..:D

• Beğen
Tepkiler: atakan25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt