Haber Çift Kameralı Galaxy C8 n11.com’da Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çift Kameralı Galaxy C8 n11.com’da Satışa Sunuldu
Samsung'un çift kamera kurulumuna sahip ikinci akıllı telefon modeli Galaxy C8, uygun fiyatı ile n11.com üzerinde satışa sunuldu.



Çift kamera kurulumu geçtiğimiz yıl akıllı telefonlarda yaygın olarak kullanılmaya başlanan bie özellik olmuştu. Fakat ne var ki akıllı telefon pazarının lider üreticisi Güney Kore merkezli üretici Samsung, bu trende çok geç katıldı. İlk çift kameralı Samsung akıllı telefon olması beklenen Galaxy C8, malesef Galaxy Note8'in ardından piyasaya çıktığı Çin bu ünvanı kaybetmişti. Akıllı telefon piyasasına her geçen gün eklediği yeni cihazlarıyla gündemden düşmeyen Samsung’un çift arka kameralı modeli Samsung Galaxy C8 şimdi n11.com’da satışa açıldı.

Teknik detaylar konusunda oldukça başarılı bir cihazla yeniden gün yüzüne çıkan Samsung’un yeni modeli Galaxy C8, n11.com’da satışa açıldı. Çift arka kamera kurulumuna sahip cihaz, Dual Photo adı verilen fotoğrafı çektikten sonra odağını değiştirmenize yarayan kullanışlı modla geliyor. 1920x1080 piksel çözünürlükte 5,5 inç Süper AMOLED ekrana sahip olan Galaxy C8, n11.com’da 1.379 TL’den satışta.

Amiral gemilerini aratmayacak özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy C8, sekiz çekirdekli MediaTek Helio P20 işlemciden güç alıyor, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapıyor. Tamamı metalden oluşan bir kasanın eşlik ettiği Galaxy C8’de 3.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor. Galaxy C8, n11.com’da 1.379 TL’den satışa sunuluyor.
Çift Kameralı Galaxy C8 n11.com’da Satışa Sunuldu
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
Samsung çok sağlam ve daha çok tutulmaya başladı
 


Üst Alt