sivrisinek kovucu program (işe yaraması konusunda şüpheler var:D)

Sponsorlu Bağlantılar

czxserser1xcz

czxserser1xcz

Üye
ben sivrisinek ilacından menmunum saol :D

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Telefon İçin oLanı Var daha Buda İyidir Heralde :ehe

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Geçen yaz açmıştım konuyu.Yazın yaklaşmasıyla beraber konu yeniden aktiflenmiş sivriler faliyete geçti sanırım :ehe

alixkandemir

Üye
:ehe hiç işe yaramıyor denek olarak 1 adet anofel cinsi sivrisinek kullandım. Telefonun üzerinde gezinip duruyordu sivri :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
adamım bu pc olan verisonu belki daha etkilidir birde anofel cinsi dişi sivriler adamı sokar:ehe

alixkandemir

Üye
dişi anofel cinsini kırmızı şaraba yatırdığımızda ne sıtma yapıyor nede ısırıyor. sadece öpüjjemmm :op: diyorlar.
:ehe :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
ustam iyi güzel hoşta hangi siteye upload etsen mutlaka begenmeyen birileri çıkar.Kaldıkı dosya.tc yerli yapmı yerli malı yurdun malı edasıyla kullandıgım basit ve hızlı yuklemesi nedeniyle bir ara kullandım uplaod sitesiydi.Ve yine agzım yandı ki daha Türk uplaod sitesi kullanmam .Ayrıca o zamanlar siteye dosya yükleme yetkim yoktu mecburen altarnatif server kullanmak zorundaydım Bulup konuyu güncelleyecem merak etme

antalyayavu

antalyayavu

Üye
guzelmisssssssss

atilgankoyuncu

Üye
teşekkürler

electro77

electro77

Üye
Yok be yalan ne cepte ne pc de çalışır o program. Ben ceptekini denedim sinekler o frekansı duyunca dans ediyorlardı o kadar :):)

yusuf005

Üye
yok yok sinekçe küfür edio:DDDDDDDDDDD:d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
raid en güzeli :pro:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
sesi çok yüksekmi cep için olanı insanıda kovuyodu çünkü:ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan

Üst Alt