sivrisinek kovucu program (işe yaraması konusunda şüpheler var:D)

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
sivrisinek kovucu program (işe yaraması konusunda şüpheler var:D)
"Programı indirin ve Anti Mosquito seçeneğine çift tıklayın ve bildirim alanı (yani windows saat göstergesinin olduğu bölüm)bölümünde bir işaret göreceksiniz işte bu anti mosquito olacak Programın amacı Odanızda sinek varsa programı çalıştırın ve gerisine karışmayın program çalıştıktan sonra göreceksinizki odanızda hiç sinek kalmayacak."

A-L-I-N-T-I-D-I-R

• Beğen
Tepkiler: anigeg_49, Unique_EaqLe, requiem9876 ve 3 diğerleri

arslansem

arslansem

Üye
Şaka mı bu :D

Consul9

Consul9

Üye
walla ne alakası war anlamadım

C01aY

C01aY

Üye
İnsan kulağı belirli frekanstaki sesi alır.Bu frekansın bir değeri vardır ve canlılarda ses farklı frekans değerleri arasından alınır.Eğer ses insan kulağının duyabileceği frekanstan düşük ya da bu frekanstan yüksek gelirse insan tarafından algılanmaz.

bu programda herhalde ortama insan sesinin duyamacağı bir frekansta ses dalgaları yolluyor ve bu seslerle sinekleri uzaklaştırıyo

İyi akşamlar :)

Doğan

Üye
telefon için olanı %100 işe yaradı eğer aynı sistemse buda yarar teşekkürler :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
cep için işe yarıyor ama pc için denememiştim sağol .. bir de baya fazla mı ses yayıyor yoksa insanı rahatsız etmiyor mu

--------------- Ekleme ---------------

cep için oluyor ama pc için denememiştim sağol bir de ses nasıl cıkıyor cok fazla mı yoksa rahatsız etmiyor mu ... ( rahatsız etmiyorsa gece pc açık yatardım sivrisinekler kabus oldu çünkü :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
google ye sivrisinek kovucu program java yaz ilk çıkan şey zaten maxicep teki link ona gir indir

C01aY

C01aY

Üye
Düşük frekansta ses yayacağı için sesi duymazsınız :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
cep telefonu için vardı bunun :)

#dim

#dim

Üye
:D Teşşekürler

Da®kness

Da®kness

Üye
Cep telefonu için bir tane vardı. Onun gibiyse kalsın :P . Uyurken kullanamayacak olduktan sonra bi ise yaramaz. Sinek kaçırmak yerine uyku kaçırıyordu . :D

Consul9

Consul9

Üye
abi bn pc için olanını indirdim hoparlörden garip sesler gelmeye başladı ahan gitti höparlorler dedim hemen proyu kapattım sildim meğen pronun sesiymiş:)

djserkan37

djserkan37

Üye
Denemek Lazım...Teşekkürler...

çirkinkral89

Üye
ya abı elınıze sağlık ama programın adı var kendısı yok

Üst Alt