Sivilce Çok Zordur İnanın Bana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Masum Serseri

Üye
mesela ben bu sorunu çok yaşamışdım sokağa çıkamıyodum 3 ay evde tıkıldım suradım tarla gibi olmuştu :naughty:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende sivilce kalmadı sadece biraz iz var o da geçer mi bilmem

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Lanetler geçmesın en verımlı cagım geçmış mahvolmuş sevdıgım kızı sadece uzaktan izletip mahvetmiş beni daha ne yapa bılırkı zaten ne dost var ne düşman ölsek üzülenimiz yok geçmesinler geçmesinler........bu psikolojinin tek sorumlusu bu hastalıktır.

zaza

zaza

Üye
bende tek tük çıkıyor oda
1. çekirdek yedikten sonra
2. bunu söylemeye dilim varmıyor :ehe

neyse işte kocaman çıkıyor ama fazla belli etmiyor sıkılacak cinsten olmadığı içinde hep orada kalıyor ama dediğim gibi tek tük çıkıyor yani sorun yok. doktorlada aram olmadığı için gitmemde :D

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
greenmile

greenmile

Üye

neyse işte kocaman çıkıyor ama fazla belli etmiyor sıkılacak cinsten olmadığı içinde hep orada kalıyor ama dediğim gibi tek tük çıkıyor yani sorun yok. doktorlada aram olmadığı için gitmemde :D

2 de ne demek istedin ben anlamadım :D:ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Lanetler geçmesın en verımlı cagım geçmış mahvolmuş sevdıgım kızı sadece uzaktan izletip mahvetmiş beni daha ne yapa bılırkı zaten ne dost var ne düşman ölsek üzülenimiz yok geçmesinler geçmesinler........bu psikolojinin tek sorumlusu bu hastalıktır.
Bılıyorum ınsan boyle hissediyor çok kotu..

:D 2.yi anladım :ehe

Mareşal

Üye
:tşk: patron :ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ne demek :cool

maxirabit

maxirabit

Üye

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
Şehriyar

Şehriyar

Üye

hocam yanlış bılınıyor o 2. madde :D alakası yok hatta :D ıstersen dene..

maxirabit

maxirabit

Üye
Yağlı yeme,çekirdek yeme,sinirle stresle uğraşma.Mermer gibi cildin olur.

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt