Dafny
Üye
Daha sürer o 24-25'e kadaronlar hayatımı mahvetti .halada varlar20 yaşındayım.

Daha sürer o 24-25'e kadaronlar hayatımı mahvetti .halada varlar20 yaşındayım.

ığğ :Dmesela ben bu sorunu çok yaşamışdım sokağa çıkamıyodum 3 ay evde tıkıldım suradım tarla gibi olmuştu![]()
Zamanla geçiyor yaa bakma öyle dediklerine.Bende sivilce kalmadı sadece biraz iz var o da geçer mi bilmem
korkut iyice adamı
Daha sürer o 24-25'e kadar![]()

kötu yamesela ben bu sorunu çok yaşamışdım sokağa çıkamıyodum 3 ay evde tıkıldım suradım tarla gibi olmuştu![]()

geçer umarımBende sivilce kalmadı sadece biraz iz var o da geçer mi bilmem

bende tek tük çıkıyor oda
1. çekirdek yedikten sonra
2. bunu söylemeye dilim varmıyor
neyse işte kocaman çıkıyor ama fazla belli etmiyor sıkılacak cinsten olmadığı içinde hep orada kalıyor ama dediğim gibi tek tük çıkıyor yani sorun yok. doktorlada aram olmadığı için gitmemde![]()

2 de ne demek istedin ben anlamadım![]()

Bılıyorum ınsan boyle hissediyor çok kotu..Lanetler geçmesın en verımlı cagım geçmış mahvolmuş sevdıgım kızı sadece uzaktan izletip mahvetmiş beni daha ne yapa bılırkı zaten ne dost var ne düşman ölsek üzülenimiz yok geçmesinler geçmesinler........bu psikolojinin tek sorumlusu bu hastalıktır.
neyse işte kocaman çıkıyor ama fazla belli etmiyor sıkılacak cinsten olmadığı içinde hep orada kalıyor ama dediğim gibi tek tük çıkıyor yani sorun yok. doktorlada aram olmadığı için gitmemde![]()
2.yi anladım 
alakası yok hatta
ıstersen dene..
hocam yanlış bılınıyor o 2. maddealakası yok hatta
ıstersen dene..

hocam yanlış bılınıyor o 2. maddealakası yok hatta
ıstersen dene..
Bende çok duydum ama bencede alakası yok
sivilce çıkınca ona bağlıyor sanırım ama bence de alakası yoktur.
daş gibiYağlı yeme,çekirdek yeme,sinirle stresle uğraşma.Mermer gibi cildin olur.

bende kalmadı arkadaşlar ustunuze alınınYağlı yeme,çekirdek yeme,sinirle stresle uğraşma.Mermer gibi cildin olur.