Sıvı ve toz deterjan arasındaki fark nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sıvı ve toz deterjan arasındaki fark nedir?
Tertemiz ve mis kokulu çamaşırlar için temizlik ürünlerine gün geçtikçe yenileri ekleniyor ve her yeni ürün hayatımızı kolaylaştırmakla birlikte temizlikte istediğimiz sonucu elde etmemizi sağlıyor. Şu sıralar temizlik alışkanlıklarımızı değiştiren ürünlerden biri de sıvı deterjanlar…

Toz deterjan kullanırken özellikle yoğun lekeler için ön yıkama yapmak durumunda kalabiliyoruz. Bunun sonucunda da fazla miktarda su tüketiyor ve zaman kaybı yaşıyoruz. İşte sıvı deterjan bize ön yıkama yapmadan sadece ana yıkamayla mükemmel bir temizlik sağlıyor. Sıvı deterjanı yoğun lekelerinizin üzerine direkt uygulayabiliyor ve bu sayede ayrıca bir leke çıkarıcıya ihtiyaç duymuyorsunuz.

Toz deterjan kullanımı sonucunda çamaşırlarımızın üzerinde deterjan kalıntıları kalabiliyor. Sıvı deterjan ise bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor ve suda iyi çözünmesi sayesinde çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor. Ayrıca kumaşa derinlemesine nüfuz ederek kirleri ve kokuları yok ediyor. Çamaşırlarınızdaki renklerin canlı kalmasını ve kıyafetlerinizin uzun süre dayanıklı olmasını sağlıyor.

Sıvı deterjan kullanarak aynı zamanda bütçenize de katkıda bulunabiliyorsunuz. Toz deterjanlara göre daha az miktarda hatta sadece 1 kapak sıvı deterjanla koca bir makine dolusu çamaşırı yıkayabiliyorsunuz.

Çamaşırların temiz olması kadar kokusunun da uzun süre kalıcı olması önemlidir. Çamaşırlarınızın fark edilir şekilde temiz ve ferah kokması için sıvı deterjan kullanabilir ve temizlikte fark yaratabilirsiniz…
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



Üst Alt