Kimyasal içermeyen bulaşık makinesi deterjanı

Sponsorlu Bağlantılar

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Kimyasal içermeyen bulaşık makinesi deterjanı
İçeriğinde kimyasal maddeler barından temizlik ürünleri kanserden alerjilere, nefes darlığına kadar birçok sağlık sorununa sebep olarak, sağlığımızı ciddi manada olumsuz etkiliyor. Özellikle koronavirüs (kovid-19) salgını ile beraber doğal ürünlere ilgi artmış durumda. Koronavirüs salgını ile tanışınca bağışıklık sistemini güçlü tutmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Her ne kadar dezenfektan, çamaşır suyu kullanımı bu süreçte artsa da, diğer yandan doğal ve temiz içerikli ürünlere de ilgi bir o kadar artmaya başladı. Kimyasalların yerini doğal ürünlerin alması için çabalayan girişimcilerden biri olan Kimya Mühendisi İlhan Ünal, iki yıldır yerli ve milli doğal tablet bulaşık makine deterjanı üretmek için Ar-Ge ekibi ile çalışıp, tam da bu süreçte UniMaxi çıkardı. Yeni Şafak'a açıklamalarda bulunan Ünal, kimyasal ve petrol türevi bulunmayan dünyada tek olan tablet bulaşık makine deterjanı ürettiklerini söyledi.
KİMYASALLAR FİLM TABAKASI OLUŞTURUYOR
Ünal, günümüzde hastalıkların, kanser vakalarının ve alerjilerin gün geçtikçe arttığını dile getirerek, şu bilgileri paylaştı: " Detarjanların yüzde 17'sinin günümüz hastalıklarına sebep olduğunu fark ettik. Buradan yola çıkarak bu tür ürün oluşturduk. İçinde kimyasal ve petrol türevi olmayan tablet bulaşık sı deterjanı ürettik. Piyasada bulunan kimyasal deterjanların içerisinde bulunan nükleer fosfatlar bunlar insan sağlığı açısından ciddi manada hastalıklara sebebiyet veriyor. Bulaşıkları yıkadığımızda bulaşıklarımızın yıkandığını, temiz ve pırıl pırıl olduğuna inanıyoruz. Halbuki üzerinde kimyasal film tabakası oluşturuyor ve bunu bulaşıklarımızda kullanmaya başlamamızla beraber deterjan yutuyoruz. Biz ise kimyasal ve petrol türevi içermeyen tamamen doğal minerallerden olan bir ürün ürettik. Bir paket ürünün içinde 50 adet tablet var ve marketlerde 20 liraya satılıyor."
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


PALA.

PALA.

Üye
Özellikle sıvı sabunlar cilde çok zarar veriyor. İşin diğer bir boyutuda şampuanlar, melesef doğal birçok ürünü denememe rağmen yine kimyasal içerikli şampuanları tercih ediyorum.
Konuya geri dönersek petrol türevi ve kimyasal olmayan bir temizlik malzemesini nasıl ürettiklerini söylüyorlar ama anlatmıyorlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı ve fatihmenteş
ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
Biz bim'den bind activit marka bulaşık deterjani alıyoruz. Gayet güzel ama doğal değil tabi.
 
gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Biz bim'den bind activit marka bulaşık deterjani alıyoruz. Gayet güzel ama doğal değil tabi.
Doğal olmayan hiçbir şey güzel de olamaz :sirit:

!!! Çamaşır makinası için BORON kullanılabilir hem doğal hem de etkili denenmiştir.
 
Son düzenleme:


Üst Alt