Sıvı Temas Esnasında Yapılması Gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
abi birak yorma kendini.. Bu konudan daha ne bekliyolarsa..

----------Eklendi @ 14:14:07 ---------- Yazıldı @ 14:13:20 ----------

adam usenmemis konu acmis tesekkur yerine ne diyosunuz..

Teşekkürler arkadaşım, düşüncen için..

slmky

Üye
Ben size bana getirin demiyorum, yardımcı olmaya çalıştım sadece. Elinize tornavida alıp tamir etme durumunuz varsa ona göre anlatıyım..

bencede tornavidalı kısmını anlatmalısın daha ilgi çeker, hem daha eğlenceli :)

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
bencede tornavidalı kısmını anlatmalısın daha ilgi çeker, hem daha eğlenceli :)

Her telefon aynı olsa anlatacam da, her cihazın bi ayrı tamir şekli var. Ben kullanıcı olarak üzerinize düşünleri anlatmaya çalıştım. Yararını bu iş başınıza geldiğinde fazlasıyla göreceksiniz eminim..

onur027

onur027

Üye
FAZLA BİR BİLGİ VERMEMMİŞSİN..YANİ BENCE HİÇ VERMEMİŞSİN.EN ÖNEMLİ ÖNCELİK BATARYA...n8 sıvıtemas görürse bile.hemen müdahele edip sıvının içinden alırsanız pek fazla zarar görmez..çoğunluk heryeri kapalı çünkü.kulaklık ve ahizeden sıvı girene kadar kurtarırsınız.bire evnizde ince 6 başlı tornavida bulundurun bataryayı çıkartmak için.tinerle boardı ve tüm parçaları diş fırçası ile güzelce temizlerseniz hiç bişey kalmaz.kndim bir çok cihaz kurtardım bu şekilde..nokia servisinin kurtaramayıp bana getirilen cihazlar dahil

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bilgi için teşekkürler.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
FAZLA BİR BİLGİ VERMEMMİŞSİN..YANİ BENCE HİÇ VERMEMİŞSİN.EN ÖNEMLİ ÖNCELİK BATARYA...n8 sıvıtemas görürse bile.hemen müdahele edip sıvının içinden alırsanız pek fazla zarar görmez..çoğunluk heryeri kapalı çünkü.kulaklık ve ahizeden sıvı girene kadar kurtarırsınız.bire evnizde ince 6 başlı tornavida bulundurun bataryayı çıkartmak için.tinerle boardı ve tüm parçaları diş fırçası ile güzelce temizlerseniz hiç bişey kalmaz.kndim bir çok cihaz kurtardım bu şekilde..nokia servisinin kurtaramayıp bana getirilen cihazlar dahil

otg girişi var ordan su girer ;)

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar lütfen emeğe mesleğe biraz saygılı olalım. Ben durumu karşımdaki insanların anlyacağı şekilde anlattım. Sonuçta her cep telefonu sahibi insan aynı zamanda tamirci değil, olmak zorunda da değil, bunu ayırt edemiyorsunuz. Ben onlara bilinçli bir kullanıcı olarak ne yapmaları gerektiğini anlattım. lütfen biraz mantıklı olalım. Mesela doktor insanlara hastalıklara karşı nasıl önlem almaları gerektiğini mi anlatıyor yoksa oturup hastalık durumunda ameliyatın saniye sanye nasıl olduğunu mu??? :angry:

• Beğen
Tepkiler: BL@DE02

kale72

Üye
Arkadaşlar lütfen emeğe mesleğe biraz saygılı olalım. Ben durumu karşımdaki insanların anlyacağı şekilde anlattım. Sonuçta her cep telefonu sahibi insan aynı zamanda tamirci değil, olmak zorunda da değil, bunu ayırt edemiyorsunuz. Ben onlara bilinçli bir kullanıcı olarak ne yapmaları gerektiğini anlattım. lütfen biraz mantıklı olalım. Mesela doktor insanlara hastalıklara karşı nasıl önlem almaları gerektiğini mi anlatıyor yoksa oturup hastalık durumunda ameliyatın saniye sanye nasıl olduğunu mu??? :angry:

yazik yaa adam o kadar yazmis..

cardanadam

cardanadam

Üye
tuksedon boş ver sen bunları arkadaşım bunlar hem soru soruyorlar sonrada verilen cevaplara yorum yapıyorlar. Arkadaşlar madem okadar bilginiz var gidin fillandiyayada nokiada çalışın o zaman tuksedon kardeşiminde boşuna zamanını almazsınız böylece

PureFood

PureFood

Üye
Abi emeğe çok saygısızlık edenler var, bilgi için teşekkürler, çok şükür daha hiç su teması yaşamadım hiç bir telefonumda :)

cardanadam

cardanadam

Üye
Abi emeğe çok saygısızlık edenler var, bilgi için teşekkürler, çok şükür daha hiç su teması yaşamadım hiç bir telefonumda :)

ben çok yaşadım artık tecrübe kazandım bu konuda:) ama n8 de ne yaparım bilmiyorum allah kimsenin başına vermesin çok kötü oluyor ya bak şimdi düşürdüğüm telefonlar geldi aklıma

PureFood

PureFood

Üye

ben çok yaşadım artık tecrübe kazandım bu konuda:) ama n8 de ne yaparım bilmiyorum allah kimsenin başına vermesin çok kötü oluyor ya bak şimdi düşürdüğüm telefonlar geldi aklıma

:) Amin . Tecrübe edinmişsinizdir :D

slmky

Üye

iyide kardeşim doktorluk kadar zor kompleks olmasa gerek. içini açıp bişeylerle silinecek vsvs. telefonu baştan yapsa neyse. elektroniğe meraklıyımda ondan, yoksa emeğe saygısızlıktan değil

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
iyide kardeşim doktorluk kadar zor kompleks olmasa gerek. içini açıp bişeylerle silinecek vsvs. telefonu baştan yapsa neyse. elektroniğe meraklıyımda ondan, yoksa emeğe saygısızlıktan değil
Bende merakliyim elektronige ama herkes senin benim gibi bu konuda iyi olmayabilir o yuzden bu tur seyleri normal karsilayalim...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bilgiler için teşekkürler mutlaka işe yarayacaktır :oke:

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi

Size şu kadarını söyleyim bazen öyle anlar yaşıyoruz ki doktarlık bile basit kalır. Söylemek istediğim her işin kendine göre bi zorluğu, çımazı illaki oluyor. Bu arada elektroniğe merakşı olman çok güzel. İnşallah daha da ilerletirsin, zaten i,lgi duymadığı bi işe yöneldiğinde başarılı olamaz. Üzerine düşersen başarılı olacağına inanıyorum.

ozggurr

ozggurr

Üye

Elektronige meraki olmayanin ne isi var burda :)

slmky

Üye
en kötü at çöpe kardeşim insan hayatından daha kıymetli değil.bnlar bizim oyuncaklarımız, eğleniyoruz işte..

pelın_

:tşk:benım blacberry bı bardak su dökuldu bu dedıklerını yaptım ama bı sey arıc fön makınasıyla kuruttum:) sonra bataryayı taktım baya calıştı üç beş gun sonra tlf acılmadı servıse götürdüm şarj dişine biiy olmus dedı:) keske dırek goturseydım dıye dusundum ama ıs ısten gecmıstı

Üst Alt