TUKSEDON
Üye
abi birak yorma kendini.. Bu konudan daha ne bekliyolarsa..
----------Eklendi @ 14:14:07 ---------- Yazıldı @ 14:13:20 ----------
adam usenmemis konu acmis tesekkur yerine ne diyosunuz..
Teşekkürler arkadaşım, düşüncen için..
abi birak yorma kendini.. Bu konudan daha ne bekliyolarsa..
----------Eklendi @ 14:14:07 ---------- Yazıldı @ 14:13:20 ----------
adam usenmemis konu acmis tesekkur yerine ne diyosunuz..
Teşekkürler arkadaşım, düşüncen için..
Ben size bana getirin demiyorum, yardımcı olmaya çalıştım sadece. Elinize tornavida alıp tamir etme durumunuz varsa ona göre anlatıyım..

bencede tornavidalı kısmını anlatmalısın daha ilgi çeker, hem daha eğlenceli![]()
FAZLA BİR BİLGİ VERMEMMİŞSİN..YANİ BENCE HİÇ VERMEMİŞSİN.EN ÖNEMLİ ÖNCELİK BATARYA...n8 sıvıtemas görürse bile.hemen müdahele edip sıvının içinden alırsanız pek fazla zarar görmez..çoğunluk heryeri kapalı çünkü.kulaklık ve ahizeden sıvı girene kadar kurtarırsınız.bire evnizde ince 6 başlı tornavida bulundurun bataryayı çıkartmak için.tinerle boardı ve tüm parçaları diş fırçası ile güzelce temizlerseniz hiç bişey kalmaz.kndim bir çok cihaz kurtardım bu şekilde..nokia servisinin kurtaramayıp bana getirilen cihazlar dahil
FAZLA BİR BİLGİ VERMEMMİŞSİN..YANİ BENCE HİÇ VERMEMİŞSİN.EN ÖNEMLİ ÖNCELİK BATARYA...n8 sıvıtemas görürse bile.hemen müdahele edip sıvının içinden alırsanız pek fazla zarar görmez..çoğunluk heryeri kapalı çünkü.kulaklık ve ahizeden sıvı girene kadar kurtarırsınız.bire evnizde ince 6 başlı tornavida bulundurun bataryayı çıkartmak için.tinerle boardı ve tüm parçaları diş fırçası ile güzelce temizlerseniz hiç bişey kalmaz.kndim bir çok cihaz kurtardım bu şekilde..nokia servisinin kurtaramayıp bana getirilen cihazlar dahil

Arkadaşlar lütfen emeğe mesleğe biraz saygılı olalım. Ben durumu karşımdaki insanların anlyacağı şekilde anlattım. Sonuçta her cep telefonu sahibi insan aynı zamanda tamirci değil, olmak zorunda da değil, bunu ayırt edemiyorsunuz. Ben onlara bilinçli bir kullanıcı olarak ne yapmaları gerektiğini anlattım. lütfen biraz mantıklı olalım. Mesela doktor insanlara hastalıklara karşı nasıl önlem almaları gerektiğini mi anlatıyor yoksa oturup hastalık durumunda ameliyatın saniye sanye nasıl olduğunu mu???![]()
Abi emeğe çok saygısızlık edenler var, bilgi için teşekkürler, çok şükür daha hiç su teması yaşamadım hiç bir telefonumda![]()
ama n8 de ne yaparım bilmiyorum allah kimsenin başına vermesin çok kötü oluyor ya bak şimdi düşürdüğüm telefonlar geldi aklıma
ben çok yaşadım artık tecrübe kazandım bu konudaama n8 de ne yaparım bilmiyorum allah kimsenin başına vermesin çok kötü oluyor ya bak şimdi düşürdüğüm telefonlar geldi aklıma
Amin . Tecrübe edinmişsinizdir 
Arkadaşlar lütfen emeğe mesleğe biraz saygılı olalım. Ben durumu karşımdaki insanların anlyacağı şekilde anlattım. Sonuçta her cep telefonu sahibi insan aynı zamanda tamirci değil, olmak zorunda da değil, bunu ayırt edemiyorsunuz. Ben onlara bilinçli bir kullanıcı olarak ne yapmaları gerektiğini anlattım. lütfen biraz mantıklı olalım. Mesela doktor insanlara hastalıklara karşı nasıl önlem almaları gerektiğini mi anlatıyor yoksa oturup hastalık durumunda ameliyatın saniye sanye nasıl olduğunu mu???![]()
Bende merakliyim elektronige ama herkes senin benim gibi bu konuda iyi olmayabilir o yuzden bu tur seyleri normal karsilayalim...iyide kardeşim doktorluk kadar zor kompleks olmasa gerek. içini açıp bişeylerle silinecek vsvs. telefonu baştan yapsa neyse. elektroniğe meraklıyımda ondan, yoksa emeğe saygısızlıktan değil
iyide kardeşim doktorluk kadar zor kompleks olmasa gerek. içini açıp bişeylerle silinecek vsvs. telefonu baştan yapsa neyse. elektroniğe meraklıyımda ondan, yoksa emeğe saygısızlıktan değil
iyide kardeşim doktorluk kadar zor kompleks olmasa gerek. içini açıp bişeylerle silinecek vsvs. telefonu baştan yapsa neyse. elektroniğe meraklıyımda ondan, yoksa emeğe saygısızlıktan değil