Siteye Ulaşılamıyorbulunamadı Sorunuerror

Sponsorlu Bağlantılar

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
Siteye Ulaşılamıyorbulunamadı Sorunuerror
Site bazen bende açılmıyor bunun nedeni nedir? Opera 8.5 kullanıyorum ve uzak sunucu hatası diyor ...

Az önce raporla ya basınca bunu yazıyor:

Bağlantı sunucu tarafından kesildi

Ulaşmaya çalıştığınız http://www.maxicep.com/forums/index.php?ac...5&p=251172&st=0 adresi, Şu anda kullanılabilir değil. Adresi doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyiniz.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bende de arasıra bağlantı kurulamıyor hatası veriyor, 2-3 Dk. sonra açılıyor.

Zero

Zero

Üye
Benzer sorunları arada bizde yaşıyoruz, Bu tür durumlarda Tarayıcı belleğini temizleyin ve mümkünse Bağlantınızı yenileyin..
Aslında sorun Telekom kaynaklı..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telekom.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
yarım saat kadar once banada oldu gene...
nadıren oluyor, bi sure sonra OK

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Nov 29 2005, 04&#58;22 AM) [post=217126]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telekom.
[/b][/quote]ewet arkadaşlar bende&#39;de aynı sorun oluyor malesef burası sanayi bölgesi olduğu için bağnatı auto düşüyor yine telekomdan kaynaklanıyor galiba

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
özelleşen Telekom u da göreceğiz

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Zero &#064; Nov 28 2005, 11&#58;55 PM) [post=216963]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Benzer sorunları arada bizde yaşıyoruz, Bu tür durumlarda Tarayıcı belleğini temizleyin ve mümkünse Bağlantınızı yenileyin..
Aslında sorun Telekom kaynaklı..
[/b][/quote]
Bende raporla çalışmıyor. Raporlaya basıp yazıyı yazıyorum ama iletmiyor.
Hata şu:
Bağlantı sunucu tarafından kesildi

Ulaşmaya çalıştığınız http://www.maxicep.com/forums/index.php?ac...0&p=251629&st=0 adresi, Şu anda kullanılabilir değil. Adresi doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyiniz.
İnternet bağlantınızın etkin olduğuna emin olunuz ve aynı bağlantıyı kullanan öteki uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyiniz.
Herhangi bir İnternet güvenlik yazılımının doğru ayarlanıp ayarlanmadığını ve olağan Web dolaşımına karışıp karışmadığını denetleyiniz.
Bir yerel ağ içindeki güvenlik duvarı arkasındaysanız ve bunun sorun yaratma olasılığı olduğunu düşünüyorsanız, sistem yöneticinize başvurunuz.
İnternete bağlanabilmek için vekil sunucu kullanmanız gerekmiyorsa, klavyenin F12 düğmesine basarak vekil sunucuları etkisiz duruma getirmeyi deneyiniz. Sonra sayfayı yenileyiniz.

night990

Üye
evet arkadaşlar bu yannızca bende oluyor sanıyordum,siteye girmek için veya bölümler arası gezmek bile eziyet oluyor bazen ya sayfa görüntülenmiyo yada çook geç açıyor nedendir acep bilen varmıdır,saygılar.

cllgr

cllgr

Üye
maxicepde bugünlerde yine sorun var galiba girerken zorlanıyoruz,mesajlar gitmiyor yada çift gidiyor.nazarmı deydi ne...yada telekomdan olabilirmi...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Nov 29 2005, 03&#58;22 AM) [post=217126]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telekom.
[/b][/quote] :

volkanik546

volkanik546

Üye
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">Dostlarım siteye bugün saat 14:00 dan / saat:23:30 kadar ulaşamadım.

Defalarca denememe rağmen sunucu hatası- bulunamadı hatası veriyor.(error)

Bağlantı kurduğun yer :Hatay/ antakya

Site yetkililerine duyurulur.
</span>

Bilgilendirmek amacıyla konu açılmış olup,görüldükten sonra yetkililer silebilir

Salihyet

Salihyet

Üye
ben internete 2 gündür giremiyodum zaten

volkanik546

volkanik546

Üye
Ne oluyor site yenilenmişti,yaşanan sorun neyle ilgili olabilir?

hasisa

hasisa

Üye
dün siteye giremedim açıkcası çıldırdım

ibonline

ibonline

Üye
bu board&#39;dan cekeceğimiz var
Nega ile görüstüm inşallah forumu değiştiricek öyle dedi

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar bu konuda sizlere açıklamayı Negative yapacaktır.
Ancak şu kadarını söyliyeyim.Sunucu, board vs hepsi yenilendi.Akabinde HDD sorun oldu onu değiştirdiler sitede ağırlaşma ve arada bir sunucunun bulunamadığı mesajı alıyoruz (yani şanssızlık yaşıyoruz desek yeridir ) böyle bir sorun var.Konu ilgili yerlere iletildi bilgileri var halletmeye çalışıyorlar bizim elimizde olmayan sorunlar yaşıyoruz. Bizden yana bir aksaklık sözkonusu değil sorunun düzelmesini bekliyoruz.
Şimdilik söyliyebileceklerim bu kadar.Bizler de sizler gibi sitemizin biran evvel düzelmesini, eski haline dönmesini özledik...Teşekkürler...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
IPB&#39;nin kuyllanımı gayet kolay, ama site cok yavaş malesef ah bide acabılsek rahatca

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
en k&#305;sa sürede düzelir in&#351;allah. Bo&#351; vaktimizde girelim diyoruz ama o ne site aç&#305;lm&#305;yor
mesela &#351;uan çok süper

Salihyet

Salihyet

Üye
bence gayet hızlı forum ara sıra tam konu açarken sapıtıyo forum o anda bende sapıtıyorum.

Üst Alt