Yetki sahibi olduğum bölüm için birkaç söz de ben söyleyeyim;
Bu konuyu biraz geç farkettim.
Merhaba arkadaşlar. Elbette bu ailenin birer üyesi olarak şikayetlerinizi veya isteklerinizi belirtme hakkınız var. Bunlarıda en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.
Sizlere en iyi hizmeti sunmak için bu şekilde bir çalışma içine girdik. Elbette kolay bir iş değil, 5 senelik geleneği değiştirdik. Sıkıntılar olacaktır, zorluklar ve karışıklıklar olacaktır. Insan oğlu her şeye alışıyor, buna da alışaçaktır. Bunu yaklaşık 4-5 aydan beri tartışıyoruz. Sonunda karar alındı ve geçiş sağlandı, düzen olarak büyük bir bölümünü geçtiğimiz günlerde tamamladık. Zamanla daha güzel bir hal alacağına emin olabilirsiniz.
Peki neden değişti.
Daha kaliteli bir hizmet için değiştirdik. Tek forum halinde iken takip etmek daha kolay oluyordu tabiki ama fayda sağlamak ve düzen olmuyordu. Yeni ve devam eden kampanyalar arka sıralara düşüyor ve aynı konudan tekrar tekrar açılıyor veya açılmaması durumunda birçok üye bundan faydalanamıyordu.
Kısaca anlatmak gerekirse, tek forum 1 milyon üyeye yetmiyordu. Artık üyeler kampanya bölümüne girince sadece kampanya göreceğini biliyor ve rahatlıkla fayda sağlıyor. Sadece kendimizi düşünmeyelim arkadaşlar. Gsm ye hergün binlerce kişi giriyor, bunu karşılamak ve düzeni sağlamak için bu şart olmuştu. Değişimi bahane yaparak uzaklaşma kararları da bizlere yakışmadığını ayrıca belirteyim. Eğer ki gerçekten bu aile den biri olarak görüyorsak kendimizi, bunu bahane etmemiz doğru değildir.
Daha iyi bir hizmet, daha iyi bir forum ve en iyi MaxiCep için el ele diyorum.
Iyi forumlar.