Sitenin Gidişatı *Lütfen Bakınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Sitenin Gidişatı *Lütfen Bakınız
Arkadaşlar sitede yaz tatilinden beri pek aktif olamıyordum ancak şu an fırsat buldum ve doyasıya geziyorum maxicepte yani aslında gezemiyorum. Gezemiyorum Çünkü gsm bölümü resmen mahvolmuş. Bu bölümün böyle karmaşık olması çok kötü gerçekten. İstediğimiz gibi gezemiyoruz bu bölümde ve sırf bu nedenle başka forumların gsm kaynaklarından yararlanıyoruz. Unutmayın cep, gsm ve teknoloji konulu maxicep'in beyni gsm'dir. Gsm operatörleri ve telekom bölümü lütfen eski haline çevrilsin. Rica ediyorum Negative!!!

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Evet yaa, maalesef.. :( aslında olmayanlardan tekrar paylaşmak isterim ama bunun için bir arşiv yapmam lazım..
Ama gidişat daha çok sohbet,gırgır-şamataya döndü :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
GSM'den kastınızı pek anlamadım?

Uzun süredir yapılan en köklü değişiklik GSM Operatörleri bölümünü tek tek alt kategorilere ayırmak oldu; tek bir bölümde tüm GSM operatörlerinin konusu olması mı daha iyi, yoksa tüm operatörlerin servisleriyle ilgili alt bölümleride içinde barındıracak şekilde kendilerine ait bölümleri olması mı?

Maxicep'in beyni artık sadece mobil teknoloji değil, artık beyni parçalara ayırdık, konu dışı da artık beynin bir parçası durumunda.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Hasan , sanırsam içerik olarak demek istedi, ya da ben öyle anladım :ehe

|--White--|

|--White--|

Üye
Bence Site Daha Düzenli Biraz Karışık Gelmesi Normaldir.
Alışmanız Dileğiyle...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hasan , sanırsam içerik olarak demek istedi, ya da ben öyle anladım :ehe

Ben tam olarak ne anlatmak istediğini anlamadım zaten. Ama , 'bölümlerde gezmek'ten bahsedince aklıma bölümlerin yapısı geldi direk..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Evet bencede eski hali iyiydi şimdi bölümlere tek tek girmek gerekiyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şuanki durum çok iyi bence ne güzel alt bölümlere ayrıldı eski halinden çok iyi isteyen istediğini hemen istediği bölümden buluyor sorun yok:oke:

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Bu zaman kaybı oluyor ya gerçekten iyi değil bence şu an foruma giresim yok! Alt bölümler hiç iyi değil. Şu an konuya cevap yazanlardan mesela Hasan sen fazla gsm'e girmezsin ama Karahasan bilir eski hali ve yeni hali arasındaki farkları. Lütfen gsm önemlidir bu yüzden eski haline çevrilmeli! Ayrıca konu dışından beyin olmaz olsa olsa el ayak olur. Gsm eski haline dönsün!

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bende eski halinin daha güzel olduğunu düşünüyorum...Arkadaşın dediği gibi biraz karışık olmuş orası....

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar sorunu ayrıntılı bir şekilde yazabilirmisiniz. Bahsetiğiniz durum konuda sohbet havasıysa oradaki yorumları temizleyip sohbet etmek isteyen üyeleri konu dışına aktarabilirim. Bunun dışında başka sorun varmı?

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Sohbet etmek isteyen var mı ki?
Ben gsm eski haline dönsün diyorum. Sadece ben değil bu forumu en çok ziyaret eden arkadaşlar da böyle düşünüyor! Eski hal daha güzeldi şimdi çok karışık neyin ne olduğu belli değil! Geçen bi konu açmak istedim karışıklıktan açamadım. Lütfen eski haline dönsün ne güzel Turkcell tek bölümdü ve istediğimizi görebiliyorduk. Şimdi ise berbat oldu karışık oldu. Üyeler karışıklıktan sıkılıyorlar. Bence eğer aklına yatarsa bu işi ancak Negative çözer!

Pure Life

Pure Life

Üye
Evet yaa, maalesef.. :( aslında olmayanlardan tekrar paylaşmak isterim ama bunun için bir arşiv yapmam lazım..
Ama gidişat daha çok sohbet,gırgır-şamataya döndü :ehe
Arkadaşın bu söylediğine bakarak o mesajı yazdım.

Alt bölümler şimdi daha iyi değilmi? Ne istiyorsanız içindekiler kısmı daha herşey en başından belli. Mesela ben hat değiştirmek istıyorum. ilk bakacağım yerler tarifeler olur. Aveanın, türkcellin tarifeleri. Bir problemim varsa
Avea Sorun / Destek
Turkcell Sorun / Destek
Vodafone Sorun / Destek

Hattım neyse ona tıklarım. Bütün konuları araştırmadan çok kolay bir şekilde bulabilirim. Bunun neresi karışıkki?

Daha basit bir anlatımla bizim bir sürü çamaşırlarımız olsa. Onların tepsini tek çekmeceye mi koysak daha iyi buluruz. Yoksa çorapları bir yere kazakları bir yeremi koysak daha iyi buluruz ne dersiniz?

Sizi yoran şey yeni konuları takip zorluğuysa eğer. Gsm Bölümüne abone olun her yeni konu açıldığında size mesajla bunu bildirsin. Böylece profilinizden bütün yeni konuları, yeni mesajları rahatlıkla görebilirsiniz.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İlk zamanlar banada baya bir karışık geliyordu ama sanırım böyle daha iyi.Tek sorun gereğinden fazla katagorilere ayrılmış gibi.Parçak pinçik edileceğine bazı bölümler tek başlık altına toplanabilirdi.Mesela Tarifeler/Kampanyalar bölümü gibi
Kısa bir değişle iç çamışırları hep bir çekmecede toplanacagına Atlet /kilot diye ayrılmış :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Katılıyorum.Eski hali daha güzeldi bence de :)

Ozan

Ozan

Admin
Gsm bölümü dün daha kullanıslı hale getirildi artık ana forumlara konu ve mesaj yazılması mümkün degil her operatörün ilgili alt forumlarına yönlenerek bir konu paylasabilir veya bilgi edinebilirsiniz. Bu gelecek açısndan çok düzenli bir yapı oldu kesinlikle ...

Emir

Emir

Üye
Evet Bende Eski halinin daha iyi olduguna Katılıyorum

CK1991

CK1991

Üye
hiç o bölümlere takılmasamda bazı şeyleri düzene sokmak isterken bozmak gibi bişey olmuş çünküİ;
çoğu kişi o bölüme sadece alt başlıklardaki konular için girmiyor genel anlamda bilgi sahibi olmak için giriyor hepsi bir arada olunca da daha çok bilgiye ulaşıyor

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Katliam Olmus :islik

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Evet katliam gibi:-) üstteki arkadaşlara düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gsm'den önceden hiç çıkmazdım ama artık foruma giresim gelmiyor. Halbuki önceki gsm ne güzeldi isteyen istediği konuyu görürdü. Turkcell kategorisi altında bütün yeni kampanyalar bütün yeni tarifeler vardı ama artık herbiri için değişik yerlere gir. Bu deneme hiç hoş olmadı. Protesto ediyor ve gsm'e artık katkıda bulunmuyorum. İçimden gelmiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...