Sitenin Gidişatı *Lütfen Bakınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
Evet katliam gibi:-) üstteki arkadaşlara düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gsm'den önceden hiç çıkmazdım ama artık foruma giresim gelmiyor. Halbuki önceki gsm ne güzeldi isteyen istediği konuyu görürdü. Turkcell kategorisi altında bütün yeni kampanyalar bütün yeni tarifeler vardı ama artık herbiri için değişik yerlere gir. Bu deneme hiç hoş olmadı. Protesto ediyor ve gsm'e artık katkıda bulunmuyorum. İçimden gelmiyor...
Böyle tepkiler olacagini bilsek hiç ayırmazdık bana şu an alt forumlar daha düzenli geliyor servisleri de tarifeleri de kampanyaları da nerede bulacagini biliyor herkes ?

gökhanates

gökhanates

Üye
Bu şekilde çok kullanışlı. Tarife arasam hemen hazır elimin altında. Siz alışamadınız sanırım ondandır

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yetki sahibi olduğum bölüm için birkaç söz de ben söyleyeyim;
Bu konuyu biraz geç farkettim.

Merhaba arkadaşlar. Elbette bu ailenin birer üyesi olarak şikayetlerinizi veya isteklerinizi belirtme hakkınız var. Bunlarıda en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.

Sizlere en iyi hizmeti sunmak için bu şekilde bir çalışma içine girdik. Elbette kolay bir iş değil, 5 senelik geleneği değiştirdik. Sıkıntılar olacaktır, zorluklar ve karışıklıklar olacaktır. Insan oğlu her şeye alışıyor, buna da alışaçaktır. Bunu yaklaşık 4-5 aydan beri tartışıyoruz. Sonunda karar alındı ve geçiş sağlandı, düzen olarak büyük bir bölümünü geçtiğimiz günlerde tamamladık. Zamanla daha güzel bir hal alacağına emin olabilirsiniz.

Peki neden değişti.
Daha kaliteli bir hizmet için değiştirdik. Tek forum halinde iken takip etmek daha kolay oluyordu tabiki ama fayda sağlamak ve düzen olmuyordu. Yeni ve devam eden kampanyalar arka sıralara düşüyor ve aynı konudan tekrar tekrar açılıyor veya açılmaması durumunda birçok üye bundan faydalanamıyordu.
Kısaca anlatmak gerekirse, tek forum 1 milyon üyeye yetmiyordu. Artık üyeler kampanya bölümüne girince sadece kampanya göreceğini biliyor ve rahatlıkla fayda sağlıyor. Sadece kendimizi düşünmeyelim arkadaşlar. Gsm ye hergün binlerce kişi giriyor, bunu karşılamak ve düzeni sağlamak için bu şart olmuştu. Değişimi bahane yaparak uzaklaşma kararları da bizlere yakışmadığını ayrıca belirteyim. Eğer ki gerçekten bu aile den biri olarak görüyorsak kendimizi, bunu bahane etmemiz doğru değildir.
Daha iyi bir hizmet, daha iyi bir forum ve en iyi MaxiCep için el ele diyorum.
Iyi forumlar.

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Peki istediğiniz gibi olsun madem ki çoğunluğun dediği olmuyor gsm'e artık girmiyorum ve gsm'e hiç bir katkımda artık olmayacak. Maxicepteki eski gsm nerdee şimdiki gerici gsm nerde... Herkesi bıraktım da Ozan nasıl böyle yaptı hayretler içindeyim.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çoğunluğun görüşünü asla bilemeyeceğiz. Burada forumda aktif insanların görüşleri var. Onların da bazıları var. Kişi foruma geldi, aradığını kolayca buldu ve gitti. Böyle kaç kişi var sizce?..

Ben de Negative ve Lazoflu arkadaşıma katılıyorum. Görüşüm daha anlaşılır ve güzel olduğu yönünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...