kacaksevgilim
Üye
Sitemize dosya ekleme?
Daha öncede bu konuya değindim( yaklaşık 1 yıl öncede bu konuda öneri belirtmiştim) Yazın negative adminde BU konuda bilgilendirmede bulunmuş.Rapidshare olsun diğer yükleme siteleri olsun yükleyip paylaşıyorum onaylanan konularımın çoğuda siteye ekleniyor sağolsunlar.Yalnız zamanla uygulamanın daha güncel vesiyonu yada aynı uygulamanın Türkçe yaması falan çıkıyor ayrı ayrı konu açmak istemediğimden posta atıyorum haliyle yüklediğim sitenin linki ölürmüş özellikle eski konularımda üyelerden linklerin öldüğüne dair mesajlar alıyorum. Son zamanlarda UIQ3 bölümünde paylaşımlarda bulunuyorum orda onaya gitmiyor açtıgım konular böyle oluncada siteye eklenmiyor(tekdosya.com aracılığı ile birden çok siteye yukluyorum ama yinede belli bir süre sonra gidecektir).Negative adminimiz bu konuda Pm falan atılmamasını sitede olmayan uygulmaları sık sık eklememiz halinde bu yetkinin bize verilebileceğinden bahsetmiş.kesin bir sonuca dayandırsak dosya ekleme yetkisi olayını daha iyi olur diye düşünüyorum.Mesela Belli sayıda dosya yukleyen uygulama paylaşmak gibi.Tabiki adminlerin bileceği iş sonuçta