siteismi.com uzantılı adres alabileceğimiz bi site üstelik bedava

Sponsorlu Bağlantılar

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 10 dolar gibi bişe ödeyecen com uzantısı alacan beleş değil.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş adevehavva sen bana [email protected] adresini kaydet senle konuşak ben biliyom.Benim yaklaşık 16 tane tr.gg uzantıı sitem var.
ilgin için teşekkürler özelden konuşabiliriz.

asi_cadi

Üye
arkadaşlar saolun ama ben sadeve uzantılı bişi istiyorum ne sonunda ne başında bişi olmucak yinede saolun

anka5106

Üye
bazi hostingciler sponsor olabilir.
mesala sen adamda host almisindir adamda sana sponsor olmustu (okul site devlet sitesi veya yogun olan bi site) bi reklem koymustur sitene domain parani yani u karsilar. oyle olabilir 000web e gelicede orasi sadece bedava php host veriyor.ve subdomain veriyor.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
ayani kim verriki ücretsiz olarak .com domainini bir zamanlar vardı oda ücretli oldu

mokoko5555

Üye
asdasdasdas asd asd asd

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
Bende en iyisi dot.tk tk uzantılı sitenizoluyo öyle kalabalık bişey olmuyo

sualist

Üye
güzel :D

mave78

Üye
siteden ben com uzantılı bedava sıte aldım ve cok gusel bı sekılde calısıyo ayrıca .com verıyo arkadaslar denemenızı tavsıye ederım ftp den de gırıs yapabılıyorsunuz :D denenmıstır saygılar

tigi26

Üye
beyler uzantılı siteler paralı oluyo ama isterseniz tr.gg uzantılı site var onu deneyin bedava sitem yaın googleye çıkar

karlarprensi

Üye
baslıcam yha hepsi farkllı lınkte adres vermıs hepside aynı sıteye cıkıo ve hıcbıseye yaramıo ...:bann:

by_lonelyman

by_lonelyman

Üye
neden kimse siteyi türkçeye çevirmediki :S

buyrun :ehe

pcman34

pcman34

Üye
:D hihi ben bi denicem bklım bedava sitemi bliorm bnde:sn:

Latturk

Latturk

Üye
Selam arkadaslar baya uzun bir tartisma panosu olmus burda !Ben yaklasik 8 ay one webhost denilen siteye uye oldum oraya kendi bedava olsuturdugum web sitemi yerlestirdim..Arkadaslar hic yanasmayin derim.Tamam bedava guzel ama 1 ay dan kisa bir sure icinde ne upload ettiysen oraya ve hangi isimde bir web actiysan kendine otomatik olarak siliniyor....Bedava kim kime verir???

--------------- Ekleme ---------------

ikinci bi not olarak!!Arkadaslar orasi sadece Host adresidir..Orda her hangi bi sekilde web ismi alamazsiniz.Sadece Elinizde var olan web isminizi kaydedebilirsiniz.Arkadasin da resimde verdigi yer ordan host'a web ismi kaydetmen icin konulmus bir reklamdi,ornek gosterilmis sadece,nasil yazacaginizi..
:D:D:D:

okanesen26

Üye
Herkezin bi çıkarı vardır ücretsiz sitede bi yere kadar. iyi forumlar.

freelife44

Üye
Arkadaşlar Bu Siteye Üye Olduğunuz Zaman şeklinde bir adres veriyor eğer sizin kendinizin parasını ödeyipte şeklinde bir adres aldıysanız bu adresi bu siteye tanımlayarak kullanabilirsiniz yani bu site size sadece host yani ( alan ) veriyor. ücretsiz almak mümkün değildir..

hamzaunsal

Üye
Bnim herkese tavsiyem böyle şeylerle hiç uğraşmayın güvenilir bir hostçu bulun tanıdıklarım var yardımcı olurum..
Iş bankası atm sine gidin kart sokmadan tc kimlik no ile sadece 15 lirayla .com açın bence en temiz ve en iyisi...

arkose

arkose

Üye
gir kayıt ollll
www. .webege.com yazan yere siteni yazacaksın ok

osmansener66

Üye
yukardaki mesaj altatıcı arkadaslr inanmayın com zaten paralı onu herkes biliyor ya rak kafalılar milleti kandimayin

izmirligenc

izmirligenc

Üye
osman msjini degisirmisin :nono:

serhan3838

Üye
arkadaşlar isteyen gelsin .com uzantılı vermiyor ama .info olarak 1 yıl bedava veriyor
isteyenler tabi türkcelli hat veya kontörlü olcak girsinler

ordan üye olun tel verin sonra .info yazana tıklayın 1tc no istiyo bide numaranızı(tel tabiki) tabi ücretlimi değilmi aklınıza gelen acaba bir hinik varmı yokmu diye düşünebilirsiniz ben aldım paşa paşa kullanıyorum çokta güzel bişey ücretlidir ama telefona gelen mesaj için sadece 1 kontör(veya hatlılar için 15 kurus) hizmette sınır yoktur :)

Üst Alt