Site karışıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Site karışıklığı
Arkadaşlar benim site için çok iyi bölüm önerilerim var ancak bunları söylemiyorum daha doğrusu söyleyemiyorum çünkü site baştan aşağı bölüm kaynıyor! Sitedeki hiti az olan ve pek sevilmeyen bazı bölümlerin kaldırılmasını talep ediyorum. Yönetici arkadaşlar bu önerimi tartışıp doğru bir karara bağlayıp uygularsa forum daha iyi görünümlere kavuşacaktır. Hiti az olan bölümler kaldırılsın:bann:

Ozan

Ozan

Admin
Maxicep.com en başlarda cep telefonu ve ilgili teknolojilerde, Türkiye' de 1 numara olmak üzere kurulmuş bir sitedir ve bu hedefine çok güzel bir şekilde ulaşmıştır..

Ve bu hedefine ulaştıktan sonra, çeşitli konulara da değinme gereği duymuştur ve bu bir ihtiyaç haline gelmiştir. Şu an çok fazla kategoriden kastınız dan da bunu çıkartabiliriz yani her konuda ilgili kategoriler mevcut, bir üye ne istiyorsa veya ne isteyebilecekse o kategorinin sitede mevcut olması gerektiğini düşünüyoruz artık bu noktadan sonra zira üyelerimiz de artık bize genel bir forum sitesi ve genel bir teknoloji sitesi olarak bakmaya basladı.

Zamanla eksikleri gördükçe ve ihtiyaç olması durumunda daha da alternatif bölümler düşünülebilir, açılabilir bunu da belirtmeliyim

arslansem

arslansem

Üye
Bölüm ismi versen daha iyi olurdu.Ki ben boş bi bölüm göremiyorum :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Türkiye çapında git gide büyüyen bir site olduğumuz için, bu bölümleri zaman zaman az bile buluyoruz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Ilginç yorumlar

Neverex

Üye
Bence site şu an itibarıyla güzel gidiyor.Bence tek sorun 1.000.000 üye sorunudur herşey gidiyor.Allah sonumuzu hayır etsin...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Yakında 1 milyonuz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Konu çözüme kavuşmuştur ve ilgili açıklamalar yapılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt