sistemi yeniliyorum (tavsiyeler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
tmm ben yeni alıyosun zannettim ondan üle düşündüm sorry bide sana bi soru sence hd4850 assasian creed 2yi olarak çalıştırırmı bilmiyorum hiç videolarını izledin mi

valla kardeş assasian creedi kurdum ama bir türlü çalıştıramadm. o yüzden birşey söyleyemeyeceğim.
ayrıca hd4850 yerine en azından 4870 yada 4850 nin oc sürümleri, vapor toxic gibi modelleri iyi iş çıkartıyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla kardeş assasian creedi kurdum ama bir türlü çalıştıramadm. o yüzden birşey söyleyemeyeceğim.
ayrıca hd4850 yerine en azından 4870 yada 4850 nin oc sürümleri, vapor toxic gibi modelleri iyi iş çıkartıyor.
ben assasian creed2 için soruyorum ama buldum çalıştırabilriceniğini öğrendim fullde

Salihyet

Salihyet

Üye
benim mAkinayı satayım sana kadir abi :P:

xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
ben assasian creed2 için soruyorum ama buldum çalıştırabilriceniğini öğrendim fullde
dur bakalım daha 1. sini oynayamadık. oyun kurulu bende ama simgeye tıkladığımda "... çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. sanırım c.r.a.c.k de sorun var.:agla
sen şöyle bi pm den anlatsana şu çalıştırma işini:islik

benim mAkinayı satayım sana kadir abi :P:
senin makinayı n'eedim. süper mario bile oynanmaz onda:ehe

Sen bu sistemle video izlemiyor, videoyu yaşıyorsundur herhalde Kadir :ehe

yok canım ya bu nedirki. daha neler var neler. elin oğlu ne sistemler kuruyo.

bu arada video değilde. hd, blueray falan demek istedin herhalde:D

kKORAY06

Üye
Ewt kardeş bu öz ideal gibi görünüor

kKORAY06

Üye
kardeş daha 2 hafta önce pc nin içini yenilettirdim şöle ki çift çekirdek işlemdi ankart 100tl ciwarı 2gb ram we 65tl 160gb samsung hdd toplam fiyat 400ytl ciwarı bişe tutu işte hepsi walla pc cillop gib oldu sen adama git yap de bas parayı gör pc yi:D hehehehehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...