tokujo
Üye
Bilgisayarım İçin Önerileriniz ?
Arkadaşlar öncelikler orta derece oyuncu bilgisayarı topladım kendime eski tarihi eser kasamı yeniledim tek yeni olmayan parçası HDD hepsinin özelliklerini yazıyorum :
Anakart: (Asus p5kpl-am se)
İşlemci: İntel Core Quad Q8400 (775pin 4 çekirdekli 2.66Ghz 4M önbellek 1333Mhz FBS)
Ekran Kartı: Powercolor Amd Radeon HD 6790 (1GB 256Bit GDDR5 Directx 11)
Ram: 4GB (2x2) 800Mhz CL4 DDR2 Soğutuculu Dual kit Hi-Level
HDD: (6.5 senelik !) 250GB 7200Rpm Sata 3 8M ön bellek
Power: 650w
Arkadaşlar sistem böyle
Şimdi bir kaç soru sormak istiyorum:
1- Hafıza sorunu çekiyorum 250GB bana yetmiyor.
2- Eskiden 2gb kingston 677mhz ram vardı onlarla Team Fortress 2 oyununa girerken oyunun açılması neredeyse 3-4 dk sürüyordu ve oyunun 4dk sı falan sürekli donuyordu şimdi daha hızlı giriyor ve donma sorunu ortadan kalktı fakat oyun yüklenirken HDD köpürüyor 1dk da giriyor ama arkadaşımın pc nin ekran kartı kötü onun pc 7sn sürmüyordur girerken. Nedeni HDD nin oyuna girerken köpürmesi mi ? oyun yüklendikten sonra hiç sesbile çıkarmıyor sanıyorum ön bellek yetmiyor dimi ? Yeni HDD almayı planlıyorum fakat 2-3 ay sonra şuan param bitti
HDD tavsiyeleriniz var mı ?
3- Son olarak pc crysis 3 oynar mı ?
Anakart: (Asus p5kpl-am se)
İşlemci: İntel Core Quad Q8400 (775pin 4 çekirdekli 2.66Ghz 4M önbellek 1333Mhz FBS)
Ekran Kartı: Powercolor Amd Radeon HD 6790 (1GB 256Bit GDDR5 Directx 11)
Ram: 4GB (2x2) 800Mhz CL4 DDR2 Soğutuculu Dual kit Hi-Level
HDD: (6.5 senelik !) 250GB 7200Rpm Sata 3 8M ön bellek
Power: 650w
Arkadaşlar sistem böyle
Şimdi bir kaç soru sormak istiyorum:
1- Hafıza sorunu çekiyorum 250GB bana yetmiyor.
2- Eskiden 2gb kingston 677mhz ram vardı onlarla Team Fortress 2 oyununa girerken oyunun açılması neredeyse 3-4 dk sürüyordu ve oyunun 4dk sı falan sürekli donuyordu şimdi daha hızlı giriyor ve donma sorunu ortadan kalktı fakat oyun yüklenirken HDD köpürüyor 1dk da giriyor ama arkadaşımın pc nin ekran kartı kötü onun pc 7sn sürmüyordur girerken. Nedeni HDD nin oyuna girerken köpürmesi mi ? oyun yüklendikten sonra hiç sesbile çıkarmıyor sanıyorum ön bellek yetmiyor dimi ? Yeni HDD almayı planlıyorum fakat 2-3 ay sonra şuan param bitti
HDD tavsiyeleriniz var mı ?3- Son olarak pc crysis 3 oynar mı ?
ben destekleyen anakartlar var diye hatırlıyordum ondan