enes-1907
Üye
seni çakal seni
Evet dediğin gibi oluyor. Kardeşim ATRIX alacakmış, kendisi beğenmese onunla Xperia Pro'yu değişiriz
aynen ben xperia neo aldığımda sadece piyasada en güçlü cihaz s2 idi.şimdi s3 one x htc evo 3d felan adama acayip koyuyor..vay canına gerçekten iddalı bir konuşma oldu ama şöyle birşey var şu an teknoloji inanılmaz ilerliyor haksızmıyım?sen bu telefona alışana kadar bir bakmışsın senin cihaz çok geride kalmış bu insana koyar değilmi??
seni çakal seni
- - - Eklendi - - -
aynen ben xperia neo aldığımda sadece piyasada en güçlü cihaz s2 idi.şimdi s3 one x htc evo 3d felan adama acayip koyuyor..
Tegra2
Yapacağım çakallık değilNeden diye sorarsan, kardeşim telefonumu çok beğendi. Malum klavyesi var kamerası iyi oyunları ve programlarıda iyi çalıştırıyor. Oyun oynama program çalıştırma derdinde değil. Aynı telefon olmasın diye ATRIX alacak. Klavyesi yok diye beğenmeyebilir bende telefonumu ona veririm, ATRIX'i alırım
seni çakal seni
- - - Eklendi - - -
aynen ben xperia neo aldığımda sadece piyasada en güçlü cihaz s2 idi.şimdi s3 one x htc evo 3d felan adama acayip koyuyor..
hiç sorma teknoloji çok hızlı bari samsung seneye s4 ü feln çıkartmasa soyle 2014 de çıkarsın yoksa kesin haciz yerim
Binbaşı'dan güvenilir olur diye düşünüyorum...
http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/sat-tak-sifirdan-farksiz-samsung-galaxy-s2-671356.html
- - - Eklendi - - -
yalnız yurt dışı cihazıymış
aman usta dikkat et yanlız 2013 hakkında'da planları vardır elbette samsungun..
Nexus'un GPU su Galaxy S2 nin kinden kötü.PowerVR540 kullanıyor Gs2 Mali400..Galaxy Nexus öneririm.Çok başarılı bir telefon. 1.2Ghz Dual Core+1GB Ram'ı var.Gpu'da var ama ismini bilmediğimden yazmadım.Her oyunu açar.Uygulamaları sorunsuz çalıştırır.
İkinci önerim Galaxy SIII'tür. 1.4 QUAD CORE(4 çekirdek!)+1GB Ram'ı+Mali400 Gpu'su var.Gpu'sunun Clock Hızını bilmiyorum yalnız 500'ün üzerindeydi yani hızlı.İstediğin herşeyi yapabilirsin.
- - - Eklendi - - -
Teknosa'da 2000TL idi SIII.Nexus'ta 2000TL'ye yakındı.
Galaxy Nexus öneririm.Çok başarılı bir telefon. 1.2Ghz Dual Core+1GB Ram'ı var.Gpu'da var ama ismini bilmediğimden yazmadım.Her oyunu açar.Uygulamaları sorunsuz çalıştırır.
İkinci önerim Galaxy SIII'tür. 1.4 QUAD CORE(4 çekirdek!)+1GB Ram'ı+Mali400 Gpu'su var.Gpu'sunun Clock Hızını bilmiyorum yalnız 500'ün üzerindeydi yani hızlı.İstediğin herşeyi yapabilirsin.
- - - Eklendi - - -
Teknosa'da 2000TL idi SIII.Nexus'ta 2000TL'ye yakındı.
1 GB ramli arıyor bu yüzden önermiyoruzPek çok telefon incelemiştim Cevahir Teknosa'da.Galaxy W'yi öneririm.Teknosa'nın sitesinde mevcut.799 TL(İndirimde.Kaçırma!!)Galaxy W 1.4Ghz Dual Core+3.7" ekran+Adreno 205 Gpu+512Mb Ram'ı var.Fiyatıda uygun.Al derim eğer 900TL ise üst sınırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?