metrix355
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android işletim sistemi kullanan bir telefona 72 çekirdekli bir işlemci 10 gb ram koy yine kasar yine kasar android reklamlarla arkaplan uygulamalarıyla doldurulmuş karışık, kasvetli ağır bir sistem. Ki sony mobile braiva engine nokia 920 nin ekranı yanında solda sıfır kalır. Android tutkunları beni eleştirmesin lakin android sisteme sahip bir telefona uzaydan teknoloji getirip koysan da alınmaz. Ha ben androide bayılıyorum aman onsuz yapamam dersen gider alırsın onun dışında alınmaz. Bence 920 alarak çok güzel karar vermişsiniz hayırlı uğurlu olsun.
hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim vazgeçmiyorum telefonumdan yaandroid sevmiyorum zaten varsın uygulama olmasın biz symbiandan geldik ztn uygulama görmemiş adamım lumia çok rahatlıkla beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum bir anlık düşünceydi bnmkisi sadeceya ama iyiki iptal etmedim türkcell bayiside getirtemedi şu telefonu bi türlü pazartesiden beri gelicek dün gittim bulamıyoruz dedi fakat en geç salı günü mutlaka elimde olur dedi hadi hayırlısı dedim bende artk bekiyorum sarı almak istiyorum birde zor bulunuyor sanırım sarısı ?
%100 katılıyorum okdr uygulama var hepsini kullanılıyor sanki %80 i çöp onların günlük yaşamda pek kullanamıcağımız şeyler wp mağzasındada en gerekli uygulamalar zaten var donanım her türlü gelişir her gün yeni cihaz çıkıyor ama ben şundan eminim wp uygulamaları az ve öz olucak gerek yok milyon tane kullanmadığımız uygulamaya ben şahsem ios veya android kadar kalabalık olmasını istemem marketin gerkli olanlar olsun yeterlidir2007 yılında ben symbian kullanırken ios için de aynı şeyi söylerlerdi.Durum ortada.
O zamanlar da symbian ve java varken orda hiç uygulama yok deniyordu.
Gelişmeler devam ediyor.Windows phone artık pazarda daha aktif ve çok daha fazla ülkede kullanılır hale geldi.
İhtiyaç olan neredeyse tüm uygulamalar zaten mevcut.1milyon uygulama olsa hepsini kuracak mıyız? Hayır.Çeşitlilik olması açısından iyi tabi ki.
Ama bu donanım değil yazılım.Ve çok hızlı,esnek bir biçimde ilerleme gösterilebilen bir alan.Uygulama kaliteleri de önemli bir etken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?