Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3d mekanlar diye bır uygulama var ordan fotoğraflara bi bakın derim. zaten youtube da felan dediğim gibi 2k görüntü oynatıyorsunuz gözlüğe yansıyan 480p felan. Mercek kaliteli olursa telefon ekranında ne gördüyseniz aynısı alabilirsiniz neticede görüntüyü büyütüyor ve bunu yazılımla yapmiyor tamamen optikle alakalı
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YENİÇeri1362
Üye
Hayırlı olsun bende cardboard la başladım okul bitince bunuda alacam cardboard çok hoşuma gitti buda öyledir umarım.
SM-N910C ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamasından gönderildi.
romedon
Üye
aynısından var kesinlikle önermem alacaksınız yanında tuş olanından alın
3d mekanlar diye bır uygulama var ordan fotoğraflara bi bakın derim. zaten youtube da felan dediğim gibi 2k görüntü oynatıyorsunuz gözlüğe yansıyan 480p felan. Mercek kaliteli olursa telefon ekranında ne gördüyseniz aynısı alabilirsiniz neticede görüntüyü büyütüyor ve bunu yazılımla yapmiyor tamamen optikle alakalı
Yok ekran çözünürlüğü de önemli. Huawei'de bunun için 2k ekrana geçti.
hikmet366
Üye
Konu Sahibi
1saat kadar kullandım ama gözüm ağrıyor piksel göremedim ben iyi bence görüntüsü bozuk videolarda bozuk oluyor görüntü o kadar acayip ısındı telefon 3d bile izleyebiliyorum 40 TL ye değer mercekler çok pisleniyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaren_70
Üye
Arkadaşlar bende vr box 2 ve kumandası var daha yeni aldım. Pek hoşuma gitmedi.satmak istiyorum almak isteyen varsa 75 TL. Ye satacam. Yer Ankara keçiören