Öneri Sipariş verdiğim vr box 2.0 geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
Yok hayır mercek kalitesi iyi bir vr olursa 1080p de de kaliteli görüntü alınıyor.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babam almış :D Pixeller halay çekiyor Note 3 de, mercek ile alakası olduğunu sanmıyorum

alfo9403

alfo9403

Üye
Babam almış :D Pixeller halay çekiyor Note 3 de, mercek ile alakası olduğunu sanmıyorum
3d mekanlar diye bır uygulama var ordan fotoğraflara bi bakın derim. zaten youtube da felan dediğim gibi 2k görüntü oynatıyorsunuz gözlüğe yansıyan 480p felan. Mercek kaliteli olursa telefon ekranında ne gördüyseniz aynısı alabilirsiniz neticede görüntüyü büyütüyor ve bunu yazılımla yapmiyor tamamen optikle alakalı

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Hayırlı olsun bende cardboard la başladım okul bitince bunuda alacam cardboard çok hoşuma gitti buda öyledir umarım.

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
romedon

romedon

Üye
aynısından var kesinlikle önermem alacaksınız yanında tuş olanından alın

0MG90

0MG90

Üye
3d mekanlar diye bır uygulama var ordan fotoğraflara bi bakın derim. zaten youtube da felan dediğim gibi 2k görüntü oynatıyorsunuz gözlüğe yansıyan 480p felan. Mercek kaliteli olursa telefon ekranında ne gördüyseniz aynısı alabilirsiniz neticede görüntüyü büyütüyor ve bunu yazılımla yapmiyor tamamen optikle alakalı

Yok ekran çözünürlüğü de önemli. Huawei'de bunun için 2k ekrana geçti.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
1saat kadar kullandım ama gözüm ağrıyor piksel göremedim ben iyi bence görüntüsü bozuk videolarda bozuk oluyor görüntü o kadar acayip ısındı telefon 3d bile izleyebiliyorum 40 TL ye değer mercekler çok pisleniyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaren_70

Üye
Arkadaşlar bende vr box 2 ve kumandası var daha yeni aldım. Pek hoşuma gitmedi.satmak istiyorum almak isteyen varsa 75 TL. Ye satacam. Yer Ankara keçiören

Emre

Üye
Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

Üst Alt