Öneri Sipariş verdiğim vr box 2.0 geldi

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Sipariş verdiğim vr box 2.0 geldi
Ürün gayet güzel fiyatı na göre Samsung kadar olmasa tatmin eder n11 de bir firmadan aldım 2 gün de geldi 40 tlye aldım 1 saat 1.5 saat denedim memnun kaldım açıkçası

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ISMAYILIM, boran9999 ve Bahadir_fb

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
40 tl ye Aliexpress'den bile daha uyguna gelmiş güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
40 tl ye Aliexpress'den bile daha uyguna gelmiş güle güle kullan.
50 60 arası 40 TL ye gördüm hemen sipariş verdim bende öyle aldım kumanda ile 90 tl

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tam Olarak Ne İş Yapıyor Tamam Amacı Bellide Bir Video Vs Ekleseydin Kutu Açılımı Gibi MEsela Yada Kullanımı

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Tam Olarak Ne İş Yapıyor Tamam Amacı Bellide Bir Video Vs Ekleseydin Kutu Açılımı Gibi MEsela Yada Kullanımı
Kutudan bu birde bez çıkıyor birde telefonu koyduğumuz yere yapışkanlı yumuşak bir silikon parçası 3 tane bu yani telefonu ayarlayıp YouTube deki videoları 360 derece li olanları izliyorum iste

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kutudan bu birde bez çıkıyor birde telefonu koyduğumuz yere yapışkanlı yumuşak bir silikon parçası 3 tane bu yani telefonu ayarlayıp YouTube deki videoları 360 derece li olanları izliyorum iste

:D

berkmeric18

Üye
Hocam bende bu cihazi goruyorum surekli. Acikcasi hosuma gitti hangi cihazlarla kullanabiliyoruz biraz anlatirmisin lg g4? :D

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende bu cihazi goruyorum surekli. Acikcasi hosuma gitti hangi cihazlarla kullanabiliyoruz biraz anlatirmisin lg g4? :D
Ekran boyutuna bağlı 1.5 cm lok cihazlar içinde sığmıyor denendi ama ama LG g4 olur

• Beğen
Tepkiler: berkmeric18

abcderhan

Üye
google card board tan farkı var mı?

• Beğen
alfo9403

alfo9403

Üye
Hayırlı olsun bende 2 gün önce n11den 40tlye aldım, pazaranka diye bir satıcı. Bendeki ürünün üzerinde herhangi bir tuş yok sizde de aynı mı? çünkü vr box 2 diye satılan bazılarında tuş gördüm.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun bende 2 gün önce n11den 40tlye aldım, pazaranka diye bir satıcı. Bendeki ürünün üzerinde herhangi bir tuş yok sizde de aynı mı? çünkü vr box 2 diye satılan bazılarında tuş gördüm.

Aynı kişiden aldım bende TUS Yok VAR Olduğunu Bilmiyorum

alfo9403

alfo9403

Üye
Aynı kişiden aldım bende TUS Yok VAR Olduğunu Bilmiyorum

Bir iki modelde gördüm youtube da da araştırıyorum. Kumandasını da almak farz oldu ama kumandasız youtubeda gezilmıyor. Aslında bende dualshock 3 var z2 ile kullanıyordum da Android 6.0 güncellemesi ile kumandanın bağlantısını kaldırmışlar. 20 lira daha verip aynı satıcıdan kumanda da alacağım.

ayhan2000

ayhan2000

Üye
Berkmeric ayni urun bende de var g4 olmuyor bilgin olsun icine girse bile xor cikiyor

• Beğen

skyfll

Üye
Qr kodu çıktı mı kutu içeriğinde?

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Qr kodu çıktı mı kutu içeriğinde?

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OR kod satın aldığım n11 mağazasında ürün bilgisi olan yere koymuşlar barkodu

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bir iki modelde gördüm youtube da da araştırıyorum. Kumandasını da almak farz oldu ama kumandasız youtubeda gezilmıyor. Aslında bende dualshock 3 var z2 ile kullanıyordum da Android 6.0 güncellemesi ile kumandanın bağlantısını kaldırmışlar. 20 lira daha verip aynı satıcıdan kumanda da alacağım.

Ben fulldive kullanıyorum kumandaya ihtiyaç duymaya gerek yok kafanı oynatarak işlem yapıyorsun ve web de gezinebiloyorsun youtubeden video izleyebiliyorum çektiğim fotoğrafları görebiliyorum böyle

alfo9403

alfo9403

Üye
Ben fulldive kullanıyorum kumandaya ihtiyaç duymaya gerek yok kafanı oynatarak işlem yapıyorsun ve web de gezinebiloyorsun youtubeden video izleyebiliyorum çektiğim fotoğrafları görebiliyorum böyle

Mesela bazı uygulamalar kendi içinde kumandaya ihtiyaç duymadan belli süre simgelere bakınca tuşa basmış gibi tepki veriyor buda onun gibi mi? Hemen indirip deneyeyim teşekkürler

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Mesela bazı uygulamalar kendi içinde kumandaya ihtiyaç duymadan belli süre simgelere bakınca tuşa basmış gibi tepki veriyor buda onun gibi mi? Hemen indirip deneyeyim teşekkürler

Evet aynen öyle

Rancho

Rancho

Üye
Kumanda yerine otg ile fare bağlasanız ? :D

Üst Alt