6 inç ekran sığıyor çerçevesi dahil mi bilmiyorumAliexpreste kumandasıyla beraber 17$ civarı belki bende alabilirim ama note5 olur mu bu cihaza?
6 inç ekran sığıyor çerçevesi dahil mi bilmiyorum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyata göre iyi pek denileme yapmadım işler yogunOrijinalinde uyumlu yazıyor buda çakması olduğuna göre olur herhalde
Yorumlara baktım da pikselleri sayıyoruz yazmışlar hep, görüntü nasıl memnun musun ?
Telefonu oraya sokmak önemli değil cardboard uygulaması telefona yüklemeden hiçbir uygulama çalışmıyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar arayüz programı web de bile gezinebiloyorsun youtubeden video izleyebiliyorum çektiğim fotoğrafları gözlükle izleyebiliyorum hatta kamerayı çalıştırıp 360 derece video izleyebiliyorumCardbord yüklemeden çalışmıyor olan ne var?
Telefon acayip ısınıyor başka bir sorun yokVr dahili ekranlı olmalı iki de bir tak çıkar telefon pert olur. Ama kendi ekranlı olanlar da fena pahalı
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Z2'de pikseller belli oluyor mu?Bir iki modelde gördüm youtube da da araştırıyorum. Kumandasını da almak farz oldu ama kumandasız youtubeda gezilmıyor. Aslında bende dualshock 3 var z2 ile kullanıyordum da Android 6.0 güncellemesi ile kumandanın bağlantısını kaldırmışlar. 20 lira daha verip aynı satıcıdan kumanda da alacağım.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Youtube'da 1440p vıdeoda 480p izliyor gibisin. Resimlere bakarken cok kaliteli ise bellı olmuyor. Normal uygulamalarda zaten belli oluyor uygulamalarda kalıte hep düşük. Şimdi 6s plus ile de denedim onda da pikseller bellı ama z2 ye göre bariz daha net. Yani izlediğin seye göre değişiyor genelde belliZ2'de pikseller belli oluyor mu?
Gr vrdan bayağı daha kötüGear VR ile bir tutmamak lazım arkadaşlar bir kaç kişi söylemişte... Gear VR da elektronik aksamda var sadece optik içeren bir şey değil kafada duruşu da rahat tabi.. Birde optik kalitesi daha iyidir onun
Bende alsam mı bilemedimYoutube'da 1440p vıdeoda 480p izliyor gibisin. Resimlere bakarken cok kaliteli ise bellı olmuyor. Normal uygulamalarda zaten belli oluyor uygulamalarda kalıte hep düşük. Şimdi 6s plus ile de denedim onda da pikseller bellı ama z2 ye göre bariz daha net. Yani izlediğin seye göre değişiyor genelde belli
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam ben bunu satıp lg vr alıcam film ızlemek için. Bu da eğlenceli felan ama insan bunu görünce 1080p istiyor. Hani idare ediyor bunlaBende alsam mı bilemedim
Yok hayır mercek kalitesi iyi bir vr olursa 1080p de de kaliteli görüntü alınıyor.Bu tarz şeyler için 2K ekran şart sanırım