Öneri Sipariş verdiğim vr box 2.0 geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Aliexpreste kumandasıyla beraber 17$ civarı belki bende alabilirim ama note5 olur mu bu cihaza?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Aliexpreste kumandasıyla beraber 17$ civarı belki bende alabilirim ama note5 olur mu bu cihaza?
6 inç ekran sığıyor çerçevesi dahil mi bilmiyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
6 inç ekran sığıyor çerçevesi dahil mi bilmiyorum

Orijinalinde uyumlu yazıyor buda çakması olduğuna göre olur herhalde :)
Yorumlara baktım da pikselleri sayıyoruz yazmışlar hep, görüntü nasıl memnun musun ?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Orijinalinde uyumlu yazıyor buda çakması olduğuna göre olur herhalde :)
Yorumlara baktım da pikselleri sayıyoruz yazmışlar hep, görüntü nasıl memnun musun ?
Fiyata göre iyi pek denileme yapmadım işler yogun

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hayırlı olsun 40 tl süper fiyat. İyi ki çekik dostlar var yoksa büyük firmalar krize sokar adamı. Meizu da olmuyor maalesef bunlara. Ama biraz bir yerlerden keserek yapılabilir. Ama sıkılıyorum böyle şeylerden alıp köşeye atmakta var

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu oraya sokmak önemli değil cardboard uygulaması telefona yüklemeden hiçbir uygulama çalışmıyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Telefonu oraya sokmak önemli değil cardboard uygulaması telefona yüklemeden hiçbir uygulama çalışmıyor

Cardbord yüklemeden çalışmıyor olan ne var?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Cardbord yüklemeden çalışmıyor olan ne var?
Bunlar arayüz programı web de bile gezinebiloyorsun youtubeden video izleyebiliyorum çektiğim fotoğrafları gözlükle izleyebiliyorum hatta kamerayı çalıştırıp 360 derece video izleyebiliyorum

Bunları yapabilmesi için de cardboard uygulamasına ihtiyacı var ve bu uygulama her telefona yüklenmiyor Samsung a3 2016 huawei p8 bunlarda denedim uygulama yüklenmiyor apk yükledim uygulama yine de çalışmıyor birde not 2 de denedim yüklendi.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hayırlı Olsun

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Vr dahili ekranlı olmalı iki de bir tak çıkar telefon pert olur. Ama kendi ekranlı olanlar da fena pahalı

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Vr dahili ekranlı olmalı iki de bir tak çıkar telefon pert olur. Ama kendi ekranlı olanlar da fena pahalı

Telefon acayip ısınıyor başka bir sorun yok

Koradam

Üye
Gear VR ile bir tutmamak lazım arkadaşlar bir kaç kişi söylemişte... Gear VR da elektronik aksamda var sadece optik içeren bir şey değil kafada duruşu da rahat tabi.. Birde optik kalitesi daha iyidir onun

0MG90

0MG90

Üye
Bir iki modelde gördüm youtube da da araştırıyorum. Kumandasını da almak farz oldu ama kumandasız youtubeda gezilmıyor. Aslında bende dualshock 3 var z2 ile kullanıyordum da Android 6.0 güncellemesi ile kumandanın bağlantısını kaldırmışlar. 20 lira daha verip aynı satıcıdan kumanda da alacağım.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Z2'de pikseller belli oluyor mu?

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
alfo9403

alfo9403

Üye
Z2'de pikseller belli oluyor mu?
Youtube'da 1440p vıdeoda 480p izliyor gibisin. Resimlere bakarken cok kaliteli ise bellı olmuyor. Normal uygulamalarda zaten belli oluyor uygulamalarda kalıte hep düşük. Şimdi 6s plus ile de denedim onda da pikseller bellı ama z2 ye göre bariz daha net. Yani izlediğin seye göre değişiyor genelde belli

alfo9403

alfo9403

Üye
Gear VR ile bir tutmamak lazım arkadaşlar bir kaç kişi söylemişte... Gear VR da elektronik aksamda var sadece optik içeren bir şey değil kafada duruşu da rahat tabi.. Birde optik kalitesi daha iyidir onun
Gr vrdan bayağı daha kötü

0MG90

0MG90

Üye
Youtube'da 1440p vıdeoda 480p izliyor gibisin. Resimlere bakarken cok kaliteli ise bellı olmuyor. Normal uygulamalarda zaten belli oluyor uygulamalarda kalıte hep düşük. Şimdi 6s plus ile de denedim onda da pikseller bellı ama z2 ye göre bariz daha net. Yani izlediğin seye göre değişiyor genelde belli

Bende alsam mı bilemedim

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
alfo9403

alfo9403

Üye
Bende alsam mı bilemedim
Valla hocam ben bunu satıp lg vr alıcam film ızlemek için. Bu da eğlenceli felan ama insan bunu görünce 1080p istiyor. Hani idare ediyor bunla

Koradam

Üye
Bu tarz şeyler için 2K ekran şart sanırım

alfo9403

alfo9403

Üye
Bu tarz şeyler için 2K ekran şart sanırım
Yok hayır mercek kalitesi iyi bir vr olursa 1080p de de kaliteli görüntü alınıyor.

Üst Alt