50 60 arası 40 TL ye gördüm hemen sipariş verdim bende öyle aldım kumanda ile 90 tl40 tl ye Aliexpress'den bile daha uyguna gelmiş güle güle kullan.
Kutudan bu birde bez çıkıyor birde telefonu koyduğumuz yere yapışkanlı yumuşak bir silikon parçası 3 tane bu yani telefonu ayarlayıp YouTube deki videoları 360 derece li olanları izliyorum isteTam Olarak Ne İş Yapıyor Tamam Amacı Bellide Bir Video Vs Ekleseydin Kutu Açılımı Gibi MEsela Yada Kullanımı
Kutudan bu birde bez çıkıyor birde telefonu koyduğumuz yere yapışkanlı yumuşak bir silikon parçası 3 tane bu yani telefonu ayarlayıp YouTube deki videoları 360 derece li olanları izliyorum iste
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekran boyutuna bağlı 1.5 cm lok cihazlar içinde sığmıyor denendi ama ama LG g4 olurHocam bende bu cihazi goruyorum surekli. Acikcasi hosuma gitti hangi cihazlarla kullanabiliyoruz biraz anlatirmisin lg g4?![]()
Denemedim bilmiyorum ilk kez bunu aldimgoogle card board tan farkı var mı?
Aynı kişiden aldım bende TUS Yok VAR Olduğunu BilmiyorumHayırlı olsun bende 2 gün önce n11den 40tlye aldım, pazaranka diye bir satıcı. Bendeki ürünün üzerinde herhangi bir tuş yok sizde de aynı mı? çünkü vr box 2 diye satılan bazılarında tuş gördüm.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir iki modelde gördüm youtube da da araştırıyorum. Kumandasını da almak farz oldu ama kumandasız youtubeda gezilmıyor. Aslında bende dualshock 3 var z2 ile kullanıyordum da Android 6.0 güncellemesi ile kumandanın bağlantısını kaldırmışlar. 20 lira daha verip aynı satıcıdan kumanda da alacağım.Aynı kişiden aldım bende TUS Yok VAR Olduğunu Bilmiyorum
OR kod satın aldığım n11 mağazasında ürün bilgisi olan yere koymuşlar barkoduQr kodu çıktı mı kutu içeriğinde?
Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben fulldive kullanıyorum kumandaya ihtiyaç duymaya gerek yok kafanı oynatarak işlem yapıyorsun ve web de gezinebiloyorsun youtubeden video izleyebiliyorum çektiğim fotoğrafları görebiliyorum böyleBir iki modelde gördüm youtube da da araştırıyorum. Kumandasını da almak farz oldu ama kumandasız youtubeda gezilmıyor. Aslında bende dualshock 3 var z2 ile kullanıyordum da Android 6.0 güncellemesi ile kumandanın bağlantısını kaldırmışlar. 20 lira daha verip aynı satıcıdan kumanda da alacağım.
Mesela bazı uygulamalar kendi içinde kumandaya ihtiyaç duymadan belli süre simgelere bakınca tuşa basmış gibi tepki veriyor buda onun gibi mi? Hemen indirip deneyeyim teşekkürlerBen fulldive kullanıyorum kumandaya ihtiyaç duymaya gerek yok kafanı oynatarak işlem yapıyorsun ve web de gezinebiloyorsun youtubeden video izleyebiliyorum çektiğim fotoğrafları görebiliyorum böyle
Evet aynen öyleMesela bazı uygulamalar kendi içinde kumandaya ihtiyaç duymadan belli süre simgelere bakınca tuşa basmış gibi tepki veriyor buda onun gibi mi? Hemen indirip deneyeyim teşekkürler