şu anda internette gözükmüyor olabilir ama turkcelin sitesinde görünmüyor hazır kartlılar içinÖyle bir bilgi yer almıyor internette ama?
Bu bilgiye nasıl ulastın kaynak gösterPaketler yenilenmis sinirsiz 1gb 20 liraya düşmüş fakat hiz kisiti 96kbps degil artık 1kbps![]()
doğru 1kb düşüyor ama öylede hiç girmez internete 96kb nerde 1 kb nerde bakalım belki 4.5G için yeni sınırsız paketler çıkar inşaallahPaketler yenilenmis sinirsiz 1gb 20 liraya düşmüş fakat hiz kisiti 96kbps degil artık 1kbps![]()
aboneliği devam edenler devam edebilir yalnız iptal ettin mi bir daha alamazsın kardeşimTurkcell sınırsız 1gb kullanıyorum ve paketimin 3 gün sonra yenileneceğine dair mesaj bugün geldi.Eğer iptal olsaydı böyle bir mesaj gelmezdi herhalde.
Anladım teşekkürler...aboneliği devam edenler devam edebilir yalnız iptal ettin mi bir daha alamazsın kardeşim
müşteri hizmetiyle konuştum aboneliği devam edenler yeterli tl si olanlar yenilenir dedi siz tl yükleyin isterseniz benimki de 5 gün sonra yenilenecek bakalımsınırsız internet paketi yenilen varmı varsa ben tl yükleyecem
Paket yenilenece gün tl yoksa paket iptal olurmu ,yeterli tl yoksa kaç gün sonra iptal olur mesela cepnet vardı tl yoksa aylarca pasif aktif te kalırdı tl yükleyince aktif olurdu bu da öylemimüşteri hizmetiyle konuştum aboneliği devam edenler yeterli tl si olanlar yenilenir dedi siz tl yükleyin isterseniz benimki de 5 gün sonra yenilenecek bakalım
Senin de belirttiğin gibi artık Sınırsız Paketler, yeni abone alımına kapanmış bulunuyor. Hattında bulunan paketinin kullanım süresi dolduğunda paket hattından silinecektir. Eğer ki sistemsel bir hata olur da paketin yenilenirse, lütfen kullanmadan önce bizlere bilgi ver ki, neler yapılabilir diye kontrol sağlayalım. Gencaver den böyle yanit ald